L-a sunat sau nu Viorica Dăncilă pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita? Ce s-a întâmplat după discursuri

L-a sunat sau nu Viorica Dăncilă pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita? Ce s-a întâmplat după discursuri
Mihai Fifor: "Poate ar fi trebuit să sune Klaus Iohannis totuși"

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale 2019 cu un scor zdrobitor. Candidatul PNL a obținut 62,21% din voturile românilor, după procesarea a 70% din voturile exprimate (15.131 secții de vot din 18.749). La sediul PSD a fost o atmosferă tristă, atât înainte, cât și după discursul Vioricăi Dăncilă. Întrebat dacă Dăncilă l-a sunat pe Iohannis să îl felicite, Mihai Fifor a dat un răspuns surprinzător.

Mihai Fifor: „Poate ar fi trebuit să sune Klaus Iohannis totuși”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a fost întrebat dacă Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita, după ce au fost anunțate primele rezultate ale alegerilor prezidențiale 2019.

„Nu aș putea să vă spun acest lucru. Ar trebui să o întrebați pe doamna președinte. Dar având în vedere că e vorba de o doamnă și un domn, poate ar fi trebuit să sune Klaus Iohannis totuși!”, a declarat de la sediul PSD Mihai Fifor, secretarul general PSD.

Viorica Dăncilă a fost votată de 37,79 din români, potrivit rezultatelor obținute după procesarea rezultatelor din aproape 70 la sută din secțiile de vot (15.131 secții de vot din 18.749).