L-a sunat sau nu Viorica Dăncilă pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita? Ce s-a întâmplat după discursuri

Mihai Fifor: "Poate ar fi trebuit să sune Klaus Iohannis totuși"

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale 2019 cu un scor zdrobitor. Candidatul PNL a obținut 62,21% din voturile românilor, după procesarea a 70% din voturile exprimate (15.131 secții de vot din 18.749). La sediul PSD a fost o atmosferă tristă, atât înainte, cât și după discursul Vioricăi Dăncilă. Întrebat dacă Dăncilă l-a sunat pe Iohannis să îl felicite, Mihai Fifor a dat un răspuns surprinzător.

Mihai Fifor: „Poate ar fi trebuit să sune Klaus Iohannis totuși”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a fost întrebat dacă Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita, după ce au fost anunțate primele rezultate ale alegerilor prezidențiale 2019.

„Nu aș putea să vă spun acest lucru. Ar trebui să o întrebați pe doamna președinte. Dar având în vedere că e vorba de o doamnă și un domn, poate ar fi trebuit să sune Klaus Iohannis totuși!”, a declarat de la sediul PSD Mihai Fifor, secretarul general PSD.

Viorica Dăncilă a fost votată de 37,79 din români, potrivit rezultatelor obținute după procesarea rezultatelor din aproape 70 la sută din secțiile de vot (15.131 secții de vot din 18.749).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI