Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră despre alegerile prezidențiale. Mesaj important pentru români

Klaus Iohannis a făcut declarații despre alegerile prezidențiale, despre câștigul său din primul tur, dar și despre dezbaterea pe care o refuză vehement cu candidatul care s-a calificat în lupta pentru Cotroceni.

Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră despre alegeri

Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a susținut, din nou, că nu va avea loc confruntarea alături de Viorica Dăncilă, dar că ziua de marți va cuprinde o întâlnire cu jurnaliști, membrii ai campaniei și nu numai în care va explica tot. Întrebat dacă a avut timp și pentru el în ultimii ani sau dacă a putut pleca în câteva vacanțe, Klaus Iohannis a spus:„Am stat să păzesc România de PSD-iști!”

„Săptămâna viitoare va avea loc o dezbatere, marti seara. Vom discuta planul pentru mandatul pe care l-am încheiat și cel pe care sper că-l voi obține în continuare. Românii le-au dat câteva lecții PSD-iștilor. Împreună cu cele 6,5 milioane de români am pus stop guvernării PSD-iste. Duminica trecută, românii au spus clar că nu mai vor PSD. Eu am dovedit în ultimii ani că știu să lupt împotriva PSD-ului și că știu să reprezint România oricunde în lume. Despre dezbatere: Acum câteva minute am spus câteva lucruri despre PSD. Doamna Vasilica Viorica Dăncilă, fostu prim-ministru, a fst parte activă a tuturor mârlăniilor PSD-iste și a contribuit activ la tot răul”
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, declarațoi de ultimă oră despre alegerile prezidențiale
Klaus Iohannis, declarațoi de ultimă oră despre alegerile prezidențiale

„Mimează candidatul democrat”

„Mimează candidatul democrat. Nu accept o dezbatere cu o astfel de persoană care reprezintă tot ceea ce este mai rîu în politica din ultimii ani din România. Nu pot să legitimez ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani acceptând o dezbatere cu candidata PSD. N-are decât PSD-ul să stea în opoziție. Eu lupt pentru o Românie normală. În conceptul meu nu este loc pentru PSD sau pentru o dezbatere cu un astfel de candidat.

Cred că este momentul să realizăm un pic ce s-a întâmplat și ce s-ar putea întâmpla în viitor. Sunt foarte mulțumit și mulțumesc românilor care au venit în număra mare la vot. Mulțumiri speciale pentru Diaspora, care s-a mobilizat într-un număr extraordinar. S-a schimbat legislația, au avut la dispoziție 3 zile de vot și foarte multe secții de vot peste tot în lume. O mulțumire specială pentru toți românii care m-au votat pe mine. Domnul Orban a organizat imecabil partea care revine guvernului în alegeri, așa că n-am avut incidente. Alegerile din primul tur a fost o victorie pentru mine și o înfrângere pentru PSD, cel mai prost rezultat pentru PSD în primul tur din ultimii 30 de ani”
Klaus Iohannis

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI