Cum încearcă PSD să-l determine pe Iohannis să accepte dezbaterea cu Dăncilă. Lia Olguța Vasilescu tocmai a postat pe Facebook

Cum încearcă PSD să-l determine pe Iohannis să accepte dezbaterea cu Dăncilă. Lia Olguța Vasilescu tocmai a postat pe Facebook
Lia Olguța Vasilescu: "Johannis, vino la dezbatere!"

Social-democrații încearcă să îl determine pe Klaus Iohannis să accepte dezbaterea electorală cu Viorica Dăncilă înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale. Lia Olguța Vasilescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care îl somează pe Iohannis să participe la dezbatere. Șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a modificat o poză în care apar președintele României și fostul premier.

Lia Olguța Vasilescu: „Johannis, vino la dezbatere!”

Klaus Iohannis nu vrea să participe la dezbaterea electorală înainte de turul doi al alegerilor prezidențiale, motivând că nu poate discuta cu membrii unui partid care în ultimii ani a guvernat împotriva românilor.

„Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori”, a precizat Klaus Iohannis.

Refuzul președintelui de a participa la o dezbatere electorală i-a înfuriat pe social-democrați, care au lansat o serie de atacuri la adresa lui. Lia Olguța Vasilescu a postat un mesaj pe Facebook și a modificat o fotografie cu Dăncilă și Iohannis. „Johannis, vino la dezbatere!”, este mesajul postat pe rețeaua de socializare.


„Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor. De-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat. Însă cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat”, a reacționat Dăncilă după ce a aflat că președintele nu vrea să participe la dezbatere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI