Tudor Chirilă, reacție neașteptată despre confruntarea dintre Dăncilă și Iohannis: “Avem doi repetenți”. Detaliul care a ieșit la iveală

Tudor Chirilă, reacție neașteptată despre dezbaterea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

Că Iohannis refuză vehement dezbaterea cu Dăncilă știam, că a devenit iritantă situația și mulți votanți nu-l vor mai susține pe acesta din cauza dezbaterii lipsă…de asemenea. Ceea ce nu aveam la cunoștință era părerea așteptată a lui Tudor Chirilă. Ce a spus cântărețul despre confruntarea dintre Dăncilă și Iohannis?

Tudor Chirilă, depre confruntarea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

Tudor Chirilă a reacționat în sfrâșit la subiectul principal din zilele acestea. Turul I a luat sfârșit, iar în lupta pentru Cotroceni s-au calificat Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis. Dezbaterea nu pare să mai aibă loc, așa că actorul a adus în prim-plan o altă bilă neagră care a venit la purtător cu acest refuz.

„Situația precară a învățământului românesc se reflectă și în faptul că doi foști profesori refuză o dezbatere electorală. Este remarca excelentă a unui prieten. Cei care sunt tentați să-i atribuie refuzul doar lui Klaus Iohannis să nu uite că Viorica Dăncilă, care se bate cu acum cu pumnii în pieptul de orator, a refuzat invitația la dezbaterea din turul I, organizată de Europa FM. La capitoretorică avem doi repetenți”
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, reacție neașteptată despre confruntarea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
Tudor Chirilă, reacție neașteptată despre confruntarea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

De ce nu vrea Iohannis dezbatere?

„Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani. Nu trebuie să uităm nicio clipă cine este PSD și care este pericolul pe care îl reprezintă pentru viitorul României, oricât ar vrea acum să fugă de responsabilitate și să încerce să ne dezbine prin tot soiul de tertipuri!”
Klaus Iohannis

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI