Kevin Spacey, acuzat de 4 agresiuni sexuale. 20 de bărbați au depus plângeri. Detalii incredibile

Kevin Spacey, acuzat de 4 agresiuni sexuale. 20 de bărbați au depus plângeri. Detalii incredibile
Kevin Spacey, acuzat de 4 agresiuni sexuale

Actorul Kevin Spacey a fost pus sub acuzare azi pentru patru agresiuni sexuale împotriva a trei bărbați. Laureat al premiului Oscar, actorul a dispărut din atenția publică după ce a fost acuzat de comportament sexual nepotrivit, în urmă cu cinci ani. La vremea respectivă, teatrul Old Vic din Londra declara că a primit nu mai puțin de 20 de acuzații de comportament nepotrivit al lui Kevin Spacey, de la 20 de bărbați care au intrat în contact cu el la teatru sau în legătură cu el, între anii 1995 și 2013.

Kevin Spacey, acuzat de 4 agresiuni sexuale

Kevin Spacey, în vârstă de 62 de ani, a fost pus sub acuzare joi pentru patru agresiuni sexuale împotriva a trei bărbați. De asemenea, actorul a fost acuzat că a determinat o persoană „să se angajeze într-o activitate sexuală cu penetrare fără consimțământ”, a anunțat Serviciul de Procuratură al Coroanei din Marea Britanie. Presupusele incidente s-ar fi petrecut la Londra, între martie 2005 și august 2008, precum și în Gloucestershire, în aprilie 2013.

Kevin Spacey este unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood, câștigător de premii Oscar pentru rolurile din „The Usual Suspects” și „American Beauty”.

„CPS a autorizat urmărirea penală împotriva lui Kevin Spacey, 62 de ani, pentru patru capete de acuzare de agresiune sexuală împotriva a trei bărbați”, a spus Rosemary Ainslie, șefa diviziei de infracțiuni speciale a CPS.

Decizia de a-l pune sub acuzare pe celebrul actor a venit după ”o analiză a probelor strânse de Serviciul de Poliție Metropolitană în cadrul anchetei sale”, au precizat autoritățile.

Kevin Spacey, concediat din „House of Cards”

Cu toate că punerea sa în acuzare a fost autorizată joi, actorul nu se află la ora actuală în Anglia sau în Țara Galilor, iar acuzațiile nu pot fi aplicate oficial până nu va intra într-una dintre aceste țări, a spus un purtător de cuvânt al CPS pentru CNN. Agenția nu a precizat însă dacă va solicita extrădarea actorului.

Kevin Spacey a fost scos și din serialul de televiziune „House of Cards” și eliminat din filmul „All the Money in the World”, după ce acuzațiile au ieșit la iveală. În luna noiembrie a anului trecut, Kevin Spacey a fost condamnat să plătească 31 de milioane de dolari companiei care a produs celebrul serial, în care a interpretat rolul principal până la concedierea sa.

Actorul, care a fost directorul artistic al teatrului londonez Old Vic între 2004 și 2015, a negat tot timpul acuzațiile care i-au fost aduse.