Kate Middleton, apariție îndrăzneață la un eveniment! A lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit FOTO

Autor: Redacția - 16:49, 15 mai 2019

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a participat la un eveniment organizat în memoria celor care căzut la datorie și au contribuit la Debarcarea din Normandia, în al Doilea Război Mondial. Ducesa a purtat însă o rochie mai neobișnuită pentru eticheta regală și a lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuit.

Kate Middleton (37 de ani) era renumită pentru ținutele sale mult prea decente și apreciată pentru faptul că îmbină armonios eleganța vestimentară cu frumusețea naturală feminină. La prima vedere, Ducesa nu s-a îndepărtat nici de data asta de la regulă, dar rochia de aproape 2.000 de euro pe care a purtat-o la eveniment a avut o croială cam mare, iar în bătaia vântului, i s-au văzut picioarele mai mult decât este admis în cazul statutului său.

Lui Kate Middleton nu-i mai plac ținutele „cuminți”

Casa Regală britanică are reguli stricte în ceea ce privește ținuta pe care o afișează membrii familiei regale la evenimentele publice. Atât ținutele masculine, cât și cele feminine trebuie să fie impecabile, să nu fie stridente, să fie elegante, dar să nu fie indecente. Oricât ar fi de frumoase prințesele și ducesele engleze, rareori s-a făcut rabat de la etichetă. Mai ales că regina Elisabeta a II-a are, chiar și la vârsta ei, o privire foarte ageră când vine vorba de felul cum se îmbracă tinerele din familia ei.

De această dată, rochia bleumarin cu buline albe a lui Kate Middleton a fost puțin mai „jucăușă” decât ar fi dorit regina să fie, dar să sperăm că poate n-a observat sau că nu se uită zilele acestea prin presa tabloidă.

Vezi AICI imaginile

Evenimentul la care a participat a avut loc la Bletchley Park, acolo unde și bunica lui Kate a luat parte la operațiune de decodare a mesajelor militare transmise de armata nazistă în al Doilea Război Mondial. Valerie Glassborow s-a numit bunica ducesei și a lucrat la descifrarea secretelor transmise de mașinăria germană Enigma, care a dat multe bătăi de cap Aliaților în timpul războiului.

Sursa: Daily Mail