Meghan Markle și Prințul Harry nu au custodia legală a fiului lor! Iată cine e tutore deplin!

Meghan Markle și Prințul Harry nu au custodia legală a fiului lor! Iată cine e tutore deplin!
Meghan Markle și Prințul Harry nu au custodia legală a fiului lor

Familia regală a Marii Britanii este mai bogată cu încă un membru, iar bucuria este împărtășită nu doar de britanici, ci și de admiratorii din lumea întreagă. Puțini știu însă că Meghan Markle și Prințul Harry nu au custodia legală a fiului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Din punct de vedere tehnic, regina Elisabeta a II-a deține custodia asupra oricărui copil din familia regală. „Această situație datează de pe vremea Regelui George (care a domnit la începutul anilor 1700), iar legea nu s-a schimbat de atunci. El a făcut acest lucru deoarece avea o relație deficitară cu fiul său, viitorul Rege George al II-lea, și astfel a apărut această lege, care a făcut din Rege tutorele nepoților săi”, a declarat expertul regal Marlene Koenig.

Legea a fost dată în urmă cu mai bine de 300 de ani și nu a fost schimbată nici până azi, astfel că regina Elisabeta a II-a ia deciziile cu privire la nepoții ei.

Meghan Markle și Prințul Harry au nevoie de acceptul reginei când e vorba despre fiul lor

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinți și radiază de fericire. Dacă cei 2 vor dori să plece într-o vacanță și să îl ia cu ei pe fiul lor, trebuie să ceară acordul Reginei Angliei, care este custodele nepoților ei.

La fel au stat lucrurile în ceea ce îi privește pe Harry și William, pe vremea când erau minori. Charles și Diana trebuiau să ceară permisiunea reginei dacă voiau să plece din țară și să să îi ia pe copii cu ei. De asemenea, suverana a avut ultimul cuvânt de spus când a fost vorba despre creșterea și educația celor 2.

Atunci când Prințul Charles va deveni rege, el va prelua și custodia copiilor din familia regală. Marlene Koenig spune că deși legea veche de peste 300 de ani este încă în vigoare, aceasta este mai mult o formalitate.