Karmen Simionescu, luată la mișto de fanii ei chiar de Paște. Detaliul șocant observat la ea:”Să nu îți cadă”

Karmen Simionescu este una dintre cele mai sexy vedete din showbizul românesc. Vedeta își încântă mereu fanii cu fotografii care mai de care mai provocatoare.

Karmen Simionescu, luată la mișto de fanii ei chiar de Paște

Karmen Simionescu s-a fotografiat cu un decolteu amețitor, iar fanii au luat-o peste picior din cauza unui detaliu observat. Fiica lui Adi Minune are 23 de ani și arată senzațional. Ea nu se sfiește să își arate trupul care a rămas impecabil chiar și după ce a născut.

Cântăreața a postat câteva fotografii în care purta o cămașă descheiată, arătându-și decolteul. Unii internauți au acuzat-o că și-a modificat pozele, în timp ce alții susțin că este vorba despre o operație de implant mamar.

“Se vede cu ochiul liber că are silicone”,“Să nu-ți cadă «baloanele»”, au fost doar câteva dintre comentariile la fotografiile vedetei.

Cântăreața nu le-a răspuns fanilor, însă una dintre fane i-a luat apărarea, spunând că nu are silicoane și că fiica lui Adi Minune a declarat în repetate rânduri că sânii ei sunt naturali.

“Îmi pare rău să vă zic, dar… ce credeți? Nu are silicoane. A spus asta de multe ori și se vede atunci când are bikini, că sânii sunt naturali. Se vede așa, pentru că are sutien push-up”, a fost comentariul fanei lui Karmen.

Karmen Simionescu: „Nu se pune problema de un divorț”

Karmen Simionescu este căsătorită cu Bogdan și au împreună o fetiță. Vedeta a declarat că pandemia a apropiat-o de soțul ei și nu s-a pus niciodată problema unui divorț.

„Nu se pune și nu s-a pus niciodată problema de un divorț între mine și Bobo. Ne iubim foarte mult și, ca în orice familie sau cuplu, este normal ca uneori să existe discuții, însă pandemia, dimpotrivă, ne-a apropiat și mai mult și ne-a făcut să scoatem ce e mai bun unul din celălalt.

Fetița crește pe zi ce trece și devine din ce în ce mai curioasă de lumea care o înconjoară. Este fascinant și este într-adevăr cea mai mare binecuvântare. Nu am avut probleme la naștere, a fost totul mai bine decât mă așteptam din acest punct de vedere, însă, cel mai greu mi s-au părut primele zile acasă cu ea. Era ceva nou pentru mine și nu știam exact cu ce mă „confrunt”, dar creștem și învățăm împreună, iar lucrurile acum vin de la sine”, a spus ea. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI