Jurnalista care va reveni la TV după mulți ani. Lasă politica și va modera o emisiune importantă

Jurnalista care va reveni la TV după mulți ani. Lasă politica și va modera o emisiune importantă
Jurnalista care va reveni la TV după mulți ani.

După șapte ani de absență de pe micile ecrane, o jurnalistă celebră revine pe sticlă. Ea a rămas însă în memoria publicului după o ceartă aprigă cu Denise Rifai, cu care a și fost colegă de emisiune. Este vorba despre Laura Chiriac, care lăsase televiziunea pentru o carieră politică.

Jurnalista care va reveni la TV după mulți ani

Jurnalista Laura Chiriac renunțase la televiziune în urmă cu șapte ani, pentru a se dedica politicii. Ea a fost consiliera fostului premier, Victor Ponta, dar și dar și candidat ALDE pentru Primăria Sectorului 1. Însă din ambele experiențe, Laura Chiriac a rămas cu un gust amar.

Ea a demisionat din funcția de consilier al premierului Victor Ponta, după ce și-a exprimat dezacordul cu privire la modul de constituire a guvernului Cioloş, pe care ea l-a numit ”rodul improvizaţiei”. În anul 2016, Laura Chiriac a intrat în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 1, însă rezultatele de la alegerile locale au fost sub aşteptări.

Și-a încercat norocul în politică

Tot atunci a avut loc și celebrul schimb de replici cu Denise Rifai. Cele două fuseseră colege la Realitatea TV, dar de data aceasta Laura Chiriac se întorcea în platou ca invitat, în calitate de candidat la Primăria Sectorului 1. Dialogul a degenarat rapid, iar moderatoarea a acuzat-o pe invitata ei că a furat sloganul ”Cu mâinile curate” de la o altă colegă de-a lor, Marinela Mititelu. Atunci, Laura Chiriac a încercat să-i explice că nu a furat nimic, ci că s-a inspirat din filmul lui Sergiu Nicolaescu, ”Cu mâinile curate”.

Dar nu a reușit să se înțeleagă cu realizatoarea de televiziune, care a întrebat-o cum se va descurca cu salariul de 5.000 de lei cu cât este plătit un primar, știind că îi plac lucrurile fine, scumpe. Denise Rifai a mai întrebat-o pe Laura Chiriac cu ce vor merge copiii din Sectorul 1 la școală. Iar răspunsul invitatei a venit: ”Cu autobuzul”, răspuns care a enervat-o și mai tare pe Denise Rifai!

”Râdem, sau vorbim serios, păi ce facem. Cred că e o problemă. Cum o să intre autobuzul pe alee, pentru că acesta este mai lat decât aleea dintre blocurile din Sectorul 1. Poate veţi folosi microbuze. Cum merge autobuzul pe alee? ”. La final, cele două s-au întrebat reciproc dacă au… copii.

Iată că Laura Chiriac revine în televiziune, însă nu la Kanal D, acolo unde lucrează Denise Rifai, ci la B1, unde va modera emisiunea Talk B1. Laura Chiriac a mai lucrat la Radio France International, AFP, Realitatea TV, Antena 3 și România TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI