Denise Rifai, primele declarații despre iubitul ei. Ce spune despre bărbatul care o face fericită VIDEO

Denise Rifai, primele declarații despre iubitul ei. Ce spune despre bărbatul care o face fericită VIDEO
Denise Rifai, primele declarații despre iubitul ei. Ce spune despre barbatul care o face fericita VIDEO

Denise Rifai este o jurnalistă extrem de apreciată de români. După mulți ani petrecuți la Realitatea TV, vedeta a făcut o schimbare și a plecat la Kanal D. Popularitatea ei a crescut și mai mult, așa că lumea a început să se întrebe cine este bărbatul care o face fericită pe jurnalistă.

Există un bărbat în viața lui Denise Rifai?

Invitată recent la podcast-ul lui Damian Drăghici, Denise Rifai a făcut declarații incendiare despre viața personală. Vedeta a fost întrebată dacă există un bărbat în viața sa. Răspunsul jurnalistei l-a luat prin surprindere pe artistul Damian Drăghici.

”Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. (…) Iubesc.”, a mărturisit jurnalista Denise Rifai.

Rifai a fost extrem de sinceră în cadrul interviului cu Drăghici. Aceasta a spus chiar că a suferit din dragoste, ca orice om. A trecut prin momente fericite și mai puțin fericite, de-a lungul vieții. Fiecare dezamăgire în dragoste a ajutat-o pe Denise Rifai să fie femeia și jurnalista de astăzi.

”Eu am ținut foarte mult viața asta a mea departe (…) oamenii au stilul ăsta de orice ai spune, atâta îți impart și despart cuvintele. Viața mea este ca a oricărui alt om: cu bune și cu rele, cu iubiri, cu dezamăgiri, cu de toate. Am nevoie de iubire, mi-ar plăcea să se așeze zona asta din viața mea. Dar pe de altă parte, decât să trăiesc ce văd eu că trebuie să trăiască alți oameni, sunt zone unde eu nu aș putea să fac niciodată compromis.

(…) Eu cred foarte mult în destin și cum să fie de la Dumnezeu așezate lucrurile și cred că atunci când va fi momentul să se așeze, se vor așeza. Până atunci și până acum am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, că eu sunt ce sunt acum și datorită lor. (…) Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult.”, a declarat jurnalista Kanal D în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Cum arată bărbatul perfect

Pentru frumoasa prezentatoare TV, bărbatul perfect trebuie să fie foarte inteligent, să-i ofere acel sentiment de siguranță și să aibă mereu răspunsurile la el.

”Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există.”, a mai spus îndrăgita jurnalistă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI