12 aug. 2021 | 11:53

Ce face Daniel Pavel după Survivor România. Cu ce se ocupă prezentatorul care i-a cucerit pe telespectatorii Kanal D

Monden
Ce face Daniel Pavel după Survivor România. Cu ce se ocupă prezentatorul care i-a cucerit pe telespectatorii Kanal D
Cu ce se ocupă acum Daniel Pavel?

Cu ce se ocupă Daniel Pavel după finele emisiunii Survivor România 2021? Cunoscutul prezentator al show-ului sportiv și-a reluat viața imediat cum a revenit din Republica Dominicană. Ce face acum?

Cu ce se ocupă acum Daniel Pavel?

Viața lui Daniel Pavel s-a schimbat odată cu proiectul Survivor România 2021. Acesta a mărturisit că a fost o experiență de neuitat în Republica Dominicană, iar la revenire a decis să nu mai piardă timpul și să o ceară pe partenera sa în căsătorie.

Moderatorul este mereu pe fugă pentru că se împarte între România și Austria, unde lucrează logodnica sa de o bună perioadă. Viața lui a revenit la normal după ce proiectul s-a terminat, așa că imediat după ce a ajuns acasă a petrecut clipe veritabile cu părinții și iubita.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că se ocupă cu rutina sa zilnică, parte din mindset-ul de supraviețuitor. Acesta este disciplinat și organizat și susține că dacă ai tabieturi nu poți fi călător, dar o rutină e perfectă.

În timpul în care a stat departe de cei dragi a simțit încă o dată cât este de importantă familia, așa că imediat cum a ajuns în țară a povestit cu tatăl său la o bere românească. Marina, viitoarea sa soție, a ajuns la o săptămână după el acasă, iar abia atunci a simțit că tabloul este perfect.

„Nu știam ce să facem, ea are un job de mare răspundere la Viena, este solicitant și ne-am gândit să împărțim vacanța în două. O săptămână în România, să ne vedem, pentru că eu am dorit să fiu aproape de colegii mei din Kanal D, din media, să ofer cât mai multe insight-uri despre ce a fost „Survivor România”
Daniel Pavel (Sursa: viva.ro)

„O să încercăm să stăm cât de mult se poate împreună”

Vedeta a mai împărtășit și faptul că de ziua sa de naștere cei doi vor merge în Creta. Totul este deja pregătit pentru câteva clipe de relaxare în doi, dar cu toate astea ambii își propun să stea cât mai mult timp împreună.

„În toamnă, de ziua mea, ne dorim să mergem în Creta, am făcut deja rezervările. Între aceste două vacanțe, ca scurte intermezzo, voi fi cu ea la Viena, vom mai călători un pic, ea va mai veni în țară câte un weekend.

O să încercăm să stăm cât de mult se poate împreună. Dar din toamnă voi fi mai mult la Viena și voi reveni în România când va fi nevoie de prezența mea aici”
Daniel Pavel

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro