Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar – Cinci motive pentru care trebuie să-l vezi

Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar - Cinci motive pentru care trebuie să-l vezi

Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar este cel mai recent film din seria Disney, iar acesta nu dezamăgește deloc. 

După succesele primelor două filme, al treilea a lăsat de dorit, iar al patrulea a fost extrem de criticat. În urma impresiilor pe care ni le-am făcut despre ”Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, am alcătuit o listă de cinci motive principale pentru care tu ar trebui să te duci și să vezi acest film.

Pirații din Caraibe: Javier Bardem în rol negativ

Javier Bardem în rol negativ este remarcabil, indiferent despre ce film vorbim. Laureatul Oscar a adus la viață un antagonist extrem de versatil în cazul lui Salazar, căpitanul spaniol vânător de pirați. Până la ”Pirații din Caraibe”, Bardem a adus la viață personaje negative înfricoșătoare precum Anton Chigurh în ”No Country For Old Men” sau Silva în ”Skyfall”. Căpitanul Salazar este demn de înălțimea personajelor negative mai vechi din ”Pirații din Caraibe”, precum Davy Jones sau Blackbeard.

Pirații din Caraibe 5 ni-l aduce pe ecrane și pe Paul McCartney

După aparițiile lui Keith Richards din al doilea și al treilea ”Pirații din Caraibe”, a venit și rândul lui Paul McCartney să interpreteze un personaj episodic. Richards, component al formației Rolling Stones l-a portretizat pe tatăl lui Jack Sparrow în al doilea și al treilea film, iar McCartney îl joacă pe unchiul personajului interpretat de Johnny Depp.

13:43 / 26.05.2017