Joe Biden, reacție uluitoare când a aflat că e președinte. Ce a făcut Donald Trump fix atunci

Joe Biden, reacție uluitoare când a aflat că e președinte. Ce a făcut Donald Trump fix atunci
Joe Biden, reacție uluitoare când a aflat că e președinte. Ce a făcut Donald Trump fix atunci

Joe Biden a avut o reacție uimitoare atunci când a aflat că victoria e de partea lui în cursa pentru Casa Albă. Ce a făcut contracandidatul său în timpul acela. Cetățenii Americii se așteptau la un astfel de gest din partea lui Donald Trump.

Joe Biden, prima reacție la aflarea veștii că a câștigat alegerile

Americanii au putut vedea și prima reacție a lui Biden la aflarea veștii că a devenit președinte al Statelor Unite ale Americii. Până acum, televiziunile americane au trasat evoluția alegerilor prezidențiale extrem de bine, anunțând înainte de finalizarea numărării voturilor alegerea americanilor. Anunţul numirii noului președinte al Americii a venit la ora locală 11.25 a.m (aproximativ 18:30, ora României). La această oră, Joe Biden era acasă cu familia sa. În tot acest timp, Donald Trump plecase la golf în Virginia.

Democratul care a candidat împotriva lui Donald Trump la scrutinul prezidențial din SUA din data de 3 noiembrie a declarat că a fost onorat că cetățenii i-au dat credit și l-au ales să conducă țara. Cuvintele acestea au fost parte a unui mesaj din cursul zilei de sâmbătă, 7 noiembrie, de pe contul oficial de Twitter. De asemenea, actualul președinte al Americii a mai mărturisit că-l așteaptă o muncă grea.

Prima reacție a lui Joe Biden după victoria aflată
Prima reacție a lui Joe Biden după câștigul la alegerile prezidențiale 2020 SUA

Reacția lui Joe Biden

„America, sunt onorat că m-ai ales pentru a conduce marea noastră ţară. Ne aşteaptă o muncă grea, dar vă promit: voi fi preşedintele tuturor americanilor – fie că aţi votat pentru mine, fie că nu. Voi păstra încrederea pe care v-aţi pus-o în mine”, a scris fostul vicepreşedinte american pe contul său de Twitter.

Recația vicepreședintelui SUA

De asemenea, Kamala Harris a transmis și ea un mesaj tot pe Twitter în care a spus că: “Aceste alegeri sunt despre mult mai mult decât Joe Biden sau eu. Sunt despre sufletul Americii şi dorinţa noastră de a lupta pentru el. Ne aşteaptă multă muncă. Să începem”.

Gestul lui Donald Trump

În timpul acesta, avocații lui Trump au anunțat că urmează să susțină o conferință de presă la ora locală 11:30 în orașul Philadelphia, statul Pennsylvania, unde continuă numărătoarea voturilor, transmite EFE, relatează AFP. Sursa citată mai arată și că fostul președinte al Americii a ajuns în cursul dimineții de 7 noiembrie la clubul său de golf din Sterling, statul Virginia, pentru relaxare, aceasta fiind prima ieșire după scrutinul prezidențial de marți.

„Zeci de mii de voturi s-au primit ilegal dupa ora 20.00 marti, in ziua alegerilor, schimband total si cu usurinta rezultatele din Pennsylvania si din anumite alte state subtiri. Un subiect separat – ilegal nu s-a permis observarea a sute de mii de voturi…Acest lucru ar schimba si rezultatul alegerilor in numeroase state, inclusiv in Pennsylvania, despre care toti au crezut ca s-a castigat cu usurinta in noaptea alegerilor, doar pentru ca apoi sa vada un avans imens disparand, iar nimanui nu i s-a permis sa observe, intervale lungi de timp, ce se intampla…S-au intamplat lucruri rele in aceste ore, in care transparenta legala nu s-a permis cu rautate si cruzime. Tractoare au blocat usi si ferestre au fost acoperite cu carton gros pentru ca observatorii sa nu poata vedea interiorul camerelor de numarare. S-au intamplat lucruri rele in interior. Au avut loc schimbari mari”
Donald Trump

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI