Jennifer Aniston l-a luat la mișto pe Donald Trump. Totul a devenit viral

Jennifer Aniston l-a luat la mișto pe Donald Trump. Totul a devenit viral
Jennifer Aniston, ironii al adresa lui Donald Trump

Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump chiar în ziua în care americanii își decid viitorul președinte. Video-ul postat de celebra actriță a devenit rapid viral, iar majoritatea fanilor și susținătorii lui Joe Biden au felicitat-o pentru curaj și pentru gândirea sa.

Jennifer Aniston l-a ironizat pe Donald Trump. VIDEO

Multe din persoanele publice s-au alăturat de-a lungul vremii unei părți politice. Oameni din vizorul tuturor și-au sfătuit fanii ca măcar să se ducă la vot și să-și exercite dreptul, dincolo de orice alegerea ar face. Încă de la începuturile lui Trump câteva vedete s-au arătat la fel de transparente precum actualul președinte când a venit vorba despre propria perspectivă care nu trăgea deloc spre oponentul lui Biden.

Actrița americană Aniston a postat un video care a stârnit hohote de râs în care Trump este ironizat. Vedeta e cunoscută drept o susținătoare înrăită a drepturilor omului, a egalității și a decenței, lucruri care sunt departe de candidatul Partidului Republican. Jennifer a avut peste 105.000 de mii de reacții la acel clip și peste 10.000 de comentarii. Aceasta i-a sfătuit pe cei care o urmăresc să meargă la vot și să-și cântărească bine alegerea.

Dialogul aprins dintre Joe Biden și Donald Trump

(cu 4 zile înainte de ziua votului)

Donald Trump, președintele SUA: “Statele europene se închid din nou. Intră în carantină. Nu sunt de acord cu măsura asta, noi nu mai intrăm iar în carantină. Am făcut-o, am înţeles boala, iar acum suntem deschişi pentru afaceri. Asta e”.

Joe Biden, candidat președinție: “Donald Trump a ridicat steagul alb, ne-a abandonat familiile şi s-a predat în faţa virusului, dar poporul american nu renunţă. Nu ne predăm şi cu siguranţă nu ne ascundem. Nici eu nu o voi face, în nicio situaţie”.

Donald Trump, preşedintele SUA: “Dacă nu vorbesc că un politician tipic de la Washington, e pentru că nu sunt politician. Şi nu joc întotdeauna după regulile de la Washington. Am fost ales să lupt pentru voi şi am făcut-o mai mult că orice alt preşedinte”.

Americanii se tem de perioada post-electorală

Oricare ar fi rezultatul, americanii se tem de proteste violente în urma numărării votului. Mulți dintre aceștia se așteaptă la o perioadă post-electorală tensionată. Unii proprietari au început încă de pe acum să-și baricadeze magazinele de teama unor violențe din zilele de după 3 noiembrie, ziua votului.

Angela Allred: “Cred că oamenii vor să ajungă cât mai aproape de Casa Albă, pentru a-şi putea exprima grijile şi tot ce simt. Şi noi suntem cât se poate de aproape de locul unde vor să ajungă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI