20 feb. 2024 | 13:40

Jador va fi sancționat de Pro TV? Artistul s-a dat de gol după plecarea de la Survivor, ce mesaj a trimis pe internet

Monden
Jador va fi sancționat de Pro TV? Artistul s-a dat de gol după plecarea de la Survivor, ce mesaj a trimis pe internet
Jador va fi sanctionat de Pro TV?

Va fi sancționat Jador de Pro TV? În lipsa unui anunț oficial din partea reprezentanților postului, artistul pare că s-a dat de gol după plecarea de la Survivor. Mesajul transmis de cântăreț în mediul online. În mai puțin de două ore de la publicare, a strâns sute de reacții.

Jador s-a întors în România?

O dezvăluire surprinzătoare a scos la lumină tensiunile uriașe ce ar plana asupra acestui sezon Survivor All Stars. Anunțul că Jador ar fi fost descalificat din competiția de la Pro TV a stârnit un val uriaș de reacții în spațiul public, mai ales în rândul admiratorilor cântărețului.

În lipsa unui anunț oficial din partea reprezentanților postului TV, informația publicată în mediul online pe pagina de Instagram „Viperele Vesele” a rămas la nivel de speculație.

„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars! Rușine ProTV! Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins! Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă in emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan.

Aceștia au o relație încă de când au făcut vizita medicală, sentimentele dintre ei par a fi destul de puternice din moment ce Jador, recunoscut pentru discreție în privința vieții personale, ar fi fost dispus să își si-o asume în emisiune relația. Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul.

Echipa Faimosilor si-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând ca nu mai participa la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune. În Consiliu, din prima secunda a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea”, s-a scris pe pagina „Viperele Vesele”.

Te-ar putea interesa și: Scandal între Jador și Iancu Sterp la Survivor. De la ce s-au luat: „Nu mai lătra. Te fac cățelul meu de întors oile”

Cum s-a dat de gol după ce ar fi fost descalificat de la Survivor All Stars

În urmă cu puțin timp, faimosul pare că s-a dat de gol. Pe pagina sa personală de Facebook, Jador a fost din nou activ, publicând un mesaj acid pentru colegii săi de facultate, care aleg să nu îl salute când se întâlnesc față în față, însă preferă să îi trimită mesaje.

„Colegii mei din facultate de la master cu care mă întâlnesc și nu salutați…. Pot înțelege ca vă e rușine dar măcar nu mai scrieți după dacă eram eu. Nu înțeleg această nesiguranță dacă sunt eu sau nu! Nu toți tiganii seamănă cu mn!”, a fost mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Jador va fi sancționat de Pro TV? Artistul s-a dat de gol după plecarea de la Survivor, ce mesaj a trimis pe internet

Vedeta ar putea fi sancționată de Pro TV

În doar două ore de la publicare, mesajul a strâns câteva sute de reacții și comentarii. Vom vedea dacă descalificarea acestuia se va confirma și, dacă da, rămâne de văzut dacă Jador va fi sancționat de Pro TV pentru că a dat de înțeles că este în România înainte ca ediția cu eliminarea sa să fie dată pe post.

Te-ar putea interesa și: Jador, pus la colţ de ceilalţi concurenţi de la Survivor All Stars. I s-au adus acuzaţii grave: „O palmă peste faţă să se trezească”

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Lista de boli pentru care se acordă șapte zile de concediu medical
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
Simona Halep a fost exclusă. Este cea mai grea lovitură pentru marea campioană
Capital.ro
Mişcare de ultim moment cu privire la cardul de energie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro