13 feb. 2024 | 22:16

Scandal între Jador și Iancu Sterp la Survivor. De la ce s-au luat: „Nu mai lătra. Te fac cățelul meu de întors oile”

Monden
Scandal între Jador și Iancu Sterp la Survivor. De la ce s-au luat: „Nu mai lătra. Te fac cățelul meu de întors oile”
Replici dure între Jador și Iancu Sterp la Survivor

Scandal între Jador și Iancu Sterp la Survivor All Stars. Înainte de meciul din ediția cu numărul 13, spiritele s-au încins pe covor între manelistul Jador și luptătorul Iancu Sterp. Cei doi s-au luat de la o discuție pe care războinicele au avut-o, în care Andrei Ciobanu a fost numit „avocatul lui Sterp” și Jador l-a făcut „cățelușul lui Sterp”.

Scandal între Jador și Iancu Sterp la Survivor All Stars

După ce Maria Chițu și Alexandra Duli s-au plâns în fața lui Daniel Pavel că Iancu Sterp și Alex Delea nu le lăsă să vorbească în tabără, discuția a luat o altă turnură, Duli a menționat că Andrei Ciobanu este avocatul lui Iancu Sterp, cu care este și foarte bun prieten, iar Jador l-a făcut „cățel”.

„Mi-a mers bine anul ăsta, am vândut mulți miei, multă brănză și îmi permit să am un avocat, chiar și aici la Survivor”, a spus Iancu Sterp.

„Mă plătește bine, da”, a replicat râzând Andrei Ciobanu.

„Adică te-a făcut avocat, vere”, a replicat, inițial, Jador, după care a început să latre pe covorul roșu către Andrei Ciobanu.

Replici dure între Jador și Iancu Sterp la Survivor

În ciuda faptului că Iancu Sterp încerca să răspundă la întrebarea lui Daniel Pavel și să explice scandalul de mai devreme din tabăra Războinicilor, Jador nu l-a lăsat. Manelistul a început să latre necontrolat la adresa lui Andrei Ciobanu. De aici, cei doi rivali au avut un schimb de replici usturătoare.

„Stai numai puțin, Jador. Vorbeai peste mine și nu pot să vorbesc cu domnul Dan. Taci dacă vorbesc eu, te rog să taci. Păi nu contează (n.r. că nu e femeie), e chestie de respect. Vorbesc eu, taci, nu mai lătra. Îți place să latri, să te victimizezi, atâta faci. Te fac cățelul meu de întors oile, ești nebun la cap? Când vrei tu”, i-a spus Iancu Sterp lui Jador.

„Nu, vorbeam cu avocatul tău, nu cu tine. Păi nu, că eu  nu sunt avocatul, nu mă plătești pe mine. Eu vorbesc când vrea mușchiul meu, înțelegi? Nu, nu, nu există… Eu nu sunt muiere… Îți cumpăr toate femeile, toate oile și brânza toată, ai înnebunit? Și te fac avocatul meu, nu numai pe tine. Îți iau 30 de oi, ești… A început avocatul! Lasă-mă, măi, că mă certam cu el, ești nebun?”, a spus Jador de pe covorul roșu.

„Hai, băi, Jador, taci. Vorbești prost”, a intervenit și Andrei Ciobanu în schimbul de replici al celor doi.

Iancu Sterp explică circul lui Jador

În continuare, după ce Jador s-a calmat și a tăcut din gură, fratele lui Culiță Sterp a încercat să explice, în câteva cuvinte, care ar fi motivul real pentru scandalul creat între cei doi.

„Ideea este, domnul Dan, că nouă cred că ni s-a urât cu binele. Avem trei victorii pe linie, e prea liniște, prea pace și trebuie să se găsească un conflict, ceva. Eu sunt un om care iert și uit. Eu sunt un om care e focusat la final, mă uit și îl analizez și vreau să câștige, din nou, echipa mea. Nici nu mă gândesc la aceste banalități. Atât am avut de zis”, a concluzionat Iancu Sterp.

Spre final, andrei Ciobanu a dorit să expună și el cum sunt lucrurile în tabăra Războinicilor, de fapt. Acesta susține că doar 3 fete sunt cu gura mare, în timp ce alte 3 își văd de competiție.

Citește și: Câți bani ar fi câștigat Roxana Nemeș la Survivor All Stars. Faimoasa a rezistat o lună la Pro TV

„Nici nu știu ce să mai spun. Ideea este, eu cu Iancu suntem prieteni foarte buni. Eu l-am ajutat de foarte multe ori și i-am dat cele mai bune sfaturi, pe care le-am considerat eu că sunt bune, fiind mai mare decât el. Suntem buni prieteni, ne permitem glume. Asta, când spui o glumă într-un alt context, înseamnă că vrei să ieși în evidență. Nu mai contează asta.

La noi în camp nu sunt certuri grave, suntem oameni simpli și niciun băiat nu i-a spus unei fete „Nu, nu ai voie să vorbești, acum vorbim noi.” Nu. Noi pur și simplu ne aprindem, pentru că nu suntem roboți. Dacă cineva vrea să vorbească, toată lumea are dreptul la replică. Nu am interzis nimănui să vorbească.

Ce observ eu la fete, adică trei care spun și trei care nu spun. Ștefania, care e o finețe de față și a venit în competiția asta doar sportivă și nu vrea să se bage în niciun scandal. Lola și Alexandra Ciomag, care sunt 100% sigur că nu sunt de părerea lor (n.r. a Mariei Lungu, Chițu și Duli), clar. Ce am observat eu la fete? Se pune acccent pe „Fă-te frate cu prietena ta ca să treci puntea”. Adică ele se înțeapă pe la spate…”, a adăugat și Andrei Ciobanu.

Citește și: Jador, dat afară de la Survivor All Stars?! Informația bombă care aruncă în aer emisiunea de la Pro TV

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
A devenit ILEGAL. Nu mai poți urmări la TV. S-a votat lege marți, 30 aprilie
Capital.ro
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025 | "Ştia să îi facă pe toți să își găsească pacea sufletului"
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro