Jador, sincer până în măduva oaselor! Ce regrete majore are și singurul lucru de care nu îi e frică, deși mulți români sunt în situația asta

Jador, sincer până în măduva oaselor! Ce regrete majore are și singurul lucru de care nu îi e frică, deși mulți români sunt în situația asta
Jador, dezvaluiri sincere de ziua sa

Jador a împlinit azi vârsta de 27 de ani. Artistul susține că, spre deosebire de anii trecuți, când muncea pentru bani, altceva îi lipsește, afirmând că stă „mai prost” la partea amoroasă. Jador a povestit însă ce anume și-ar dori, dar și ce regrete are în viață, privind retrospectiv. Iată ce a declarat Jador.

Ce regrete majore are Jador și care este singurul lucru de care nu îi e frică

Jador și-a amintit azi de momentele în care era nevoit să muncească pe brânci, indiferent de zi, indiferent de sărbătoare. Jador a mai dezvăluit că de ziua sa nu are pe nimeni în viața personală și că Georgiana, fosta lui iubită, nu i-a trecut niciun mesaj încă.

„Înainte munceam și de sărbătoare, și de ziua mea, acum stau mai prost pe partea amoroasă, am renunțat la tot ce am avut eu pentru muzică.  Georgiana nu m-a căutat de ziua mea. Dacă mă caută, îi răspund, normal. Nu vreau acum vreo fată, nu am timp, vreau să mai golănesc. Mama mă întreabă când mă însor.

Am regrete când privesc înapoi, sunt mulți oameni cu care m-am comportat urât, alții cu care m-am purtat mai bine decât ar fi meritat, nu mi-e frică de sărăcie, că am gustat-o”, a mărturisit Jador în emisiunea La Măruță.

Ce planuri de viitor are Jador

Însă fostul concurent de la Survivor România a primit cadouri de la prieteni.

„Sunt aici, în București. N-am familia lângă mine, sunt singur cuc. Ne-am strâns câțiva prieteni și am ieșit în club să sărbătoresc această zi onorabilă. Am primit de Moro (n.r. Cătălin Moroșanu) o pereche de mănuși de box și o pereche de adidași de la o gagică. De ziua mea, cel mai mare producător a acestei țări mi-a făcut un cadou minunat, o piesă pe care am cântat-o și care va ieși astăzi și e dedicată strict zilei mele de naștere. Este prima piesă pe care o cânt pentru mine (…)”, a spus Jador la Antena Stars.

Jador are planuri mari de viitor însă, mărturisind că are un proiect major de care se ocupă în prezent.

„Este un proiect, o chestie foarte mare pe care vreau să o fac. Eu când am ceva în cap nu vreau să vorbesc. Asta îmi aduce fericire, muzica îmi aduce fericirea, e singura cu care am rămas. Eu iubesc muzica de 20 de ori decât pe mine și mai mult decât familia”, a mai zis el pentru Antena Stars.

Jador a participat la emisiunea Survivor România 2021, o emisiune care i-a conferit o mai mare popularitate.