Jador și Roxana Ghiță, întâlnire de gradul zero după Survivor. Mesajele cu subînțeles ale manelistului

Jador a declarat după ce a venit din Republica Dominicană că între el și Roxana Ghița era o atracție reciprocă. Cântărețul nu a intrat în detalii, însă a mai recunoscut și faptul că și ei i-a plăcut de el.

Jador și Roxana Ghiță, întâlnire de gradul zero după Survivor

Acum, cei doi au fost invitați la aceeași emisiune, iar emoțiile au fost și ele prezente. Manelistul a făcut dezvăluiri despre fosta lui colegă din echipa Faimoșilor.

„Dacă aș zice ca nu imi placea Roxana ar zice lumea că… Cum să nu îți placă? Mi-a plăcut că era bună la început, și pe traseu și (…) Dar de ce ati adus-o aici? E tatuată, nu îmi mai place de ea. Îți stă frumos machiată așa. Dar ei emoții, de ce ai emoții?

Roxana Ghiță: Chiar nu știu de ce am emoții. Îmi bate inima foarte tare, am băut o cafea”

Jador: Și eu am băut două cafele, dar nu sunt așa emoționat.

Roxana Ghiță: E din vina mea?”, a fost dialogul dintre cei doi, potrivit wowbiz.ro.

Replicile dintre cei doi foști concurenți au continuat, iar Jador a spus că i s-a încins imaginația atunci când a văzut-o pe Roxana că face șpagatul.

Îți era dor de mine?

Roxana: Te-am văzut la televizor. Ție îți era dor de mine?

Jador: Mie da. (…) Dar ce parfum mișto ai!

Jador: Șpagatul Roxanei mi-a trezit fantezii în cap. Nu sunt bărbat? Imi arde sângele în mine”, a recunoscut Jador.

Jador, dezvăluiri despre Roxana Ghiță

Fostul concurent Survivor a recunoscut că a existat o atracție între el și colega lui. A declarat că Faimoasa îl plăcea și pe Culiță Sterp.

Manelistul  a dezvăluit că Georgianei îi plăcea de el, dar și de prietenul său, Culiță Sterp. Totuși, Georgiana nu ar fi apreciat la artist că era „golan”. Jador a mai spus că deși Culiță are acasă o iubită, se mai uita și el după fetele din echipă. 

„Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță. A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun. Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos. De mine nu îi plăcea că eram golan. Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele.

Dar e cuminte, e familist. Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri.  M-am uitat și la bombeuri. La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai.”, a mai declarat Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI