Informații de ultimă oră despre sarcina iubitei lui Culiță Sterp. Mama Geta, în lacrimi

Mama lui Culiță Sterp a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre fiul ei. Concurentul Survivor urmează să devină tată pentru prima oară. Mama Geta a vorbit despre nepotul ei, care se va naște peste 7 săptămâni.

Mama Geta, dărâmată de dorul pe care i-l duce lui Culiță Sterp

Ea a spus că își dorește să își vadă fiul câștigând competiția, chiar dacă este posibil ca Faimosul să nu fie acasă în momentul în care i se naște copilul.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos”, a spus Mama Geta.

În plus, și sora lui Culiță este gravidă și urmează să nască primul copil, motiv pentru care Mama Geta este copleșită de emoții. Ea a spus că îi este foarte dor de Culiță Sterp și că își încurajează viitoarea noră cum poate.

„Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors. Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă.

Mama lui Culiță Sterp, momente dificile

Femeia a povestit cum a fost când era gravidă cu sora lui Culiță. Ea a povestit că este alături de fiica și nora ei, care urmează să nască în curând și le încurajează constant.

Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă. Ea din zi în zi așteaptă (n.r- Ileana). Își dorește să nască natural, eu le-am spus că nu am fost în viața mea la un control când eram gravidă. Nășteam cu femeia de serviciu, cum s-ar spune”, a continuat ea pentru wowbiz.ro.

Mama lui Culiță Sterp spune că Daniela este optimistă, chiar dacă va naște fără ca iubitul ei să fie acasă.

„Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult. El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv”, a dezvăluit mama Geta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI