Jador reapare la TV! Cu ce televiziune a semnat și la ce emisiune îl puteți urmări, de fapt

Jador reapare la TV! Cu ce televiziune a semnat și la ce emisiune îl puteți urmări, de fapt
Cu ce post de televiziune a semnat Jador. La ce emisiune o să participe

Jador le-a făcut fanilor o surpriză uluitoare! Cântărețul a participat la Survivor România, emisiune unde a devenit extrem de cunoscut, dar iată că nu se oprește aici! El tocmai a semnat un contract și o să apară din nou pe micile ecrane.

Unde o să apară Jador. Fanii s-au bucurat enorm

Jador a devenit un adevărat fenomen, așa că acesta se bucură de o bază uriașă de fani ce speră că artistul să apară la cât mai multe emisiuni. Dorința le-a fost ascultată, așa că el o să își înfrunte cele mai mari temeri într-un nou show.

Cântărețul a cucerit pe toată lumea la Survivor, chiar dacă a avut foarte multe provocări de înfruntat în show-ul de la Kanal D. Acesta și-a dorit o schimbare, așa că a semnat un contract cu Antena 1 și o să apară în curând pe micile ecrane într-o altă emisiune.

Jador a semnat cu Antena 1. Surprize imense

Înainte de Survivor România, Jador a dat lovitura într-o emisiune matrimonială. Acesta a devenit extrem de cunoscut, dar s-a axat pe muzică pentru a rămâne în inimile fanilor. De acum încolo, el o să fie văzut și la show-ul ‘Splash! Vedete la apă’.

Premiera o să fie în perioada 21 și 22 august, de la ora 20:00, așa că admiratorii cântărețului o să poată să îl urmărească înfruntând anumite provocări alături de alte celebrități din România. Acesta se pregătește intens pentru a demonstra că este un adevărat luptător.

Ce probleme are Jador după ce a participat la Survivor România

Jador a fost nevoit să își depășească limitele la Survivor România, dar se pare că el se confruntă cu probleme și după ce emisiunea s-a terminat. Cântărețul a povestit că stresul l-a ajuns din urmă, ba chiar s-a îngrășat foarte tare după ce a revenit în țară.

„Pe mine m-a terorizat emisiunea, îți zic sincer. Nu ți-a căzut părul din cap după ce ai venit de acolo? Ți-a căzut, nu? Și mie mi-a căzut, bro’. Știi de la ce? De la soare și de la stres, de la nemâncat.

Mă crezi? Tu știi cum sunt eu? Tu nu mă vezi cât de gras sunt? Mă chinui acum să-mi țin organismul în frâu.

Tu nu vezi că eu sunt mai mare ca tine acum. Am 90 de kilograme. N-am avut niciodată atât de mult. M-am îngrășat. Și știi cum mănânc?

Azi am mâncat o ciorbă. Organismul asimilează tot că îi e frică să nu ajung iar în starea aia de acolo.”, a spus Jador în podcastul cu Cătălin Moroșanu.