Juriul ”Splash! Vedete la apă” a fost anunțat. Ce combinație inedită a încercat Antena 1

Juriul ”Splash! Vedete la apă” a fost anunțat. Ce combinație inedită a încercat Antena 1
"Splash! Vedete la apă" începe! Cine va sta la masa juriului?

Unul din proiectele iubite de români se întoarce în grila Antena 1! Emisiunea ”Splash! Vedete la apă” aduce noi provocări pentru cele mai cunoscute personaje de la noi. Cine sunt jurații show-ului incendiar?

Cine va sta la masa juriului emisiunii „Splash! Vedete la apă”?

Noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”se apropie cu pași repezi să-i surprindă pe români, dar și pe participanți. Acesta va fi al 4-lea sezon al proiectului care s-a lansat în anul 2013, iar în 2015 a încetat să mai apară pe micile ecrane.

Recent, trustul Antena a anunțat primii trei jurați ai competiției care deschid scena comentariilor acide sau amuzante cu privire la vedetele care încearcă să-și depășească frica de sărituri la înălțime.

Echipa Intact Media a dezvăluit că cei care dau note și sfaturi în prima ediție sunt: Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin, urmând ca cei de la masa juriului să se schimbe pe parcursul edițiilor.

„Sunt onorată să fac parte din acest proiect și totodată să îmi fac «botezul» oficial în cadrul Antena 1, poate nu întâmplător cu Splash! Vedete la apă. Sunt destul de sigură că nu trebuie să punctez costumele de baie, dar nu pot să promit că mă voi abține 100%!”, a declarat Iulia Albu.

Ce vor puncta jurații?

Criticul de modă a mărturisit că urmează să fie atent în special la partea de entertainment pe care o va aduce fiecare concurent în show și cu siguranță se va asigura că va fi mai mult decât obiectivă, așa cum și-a obișnuit fanii până acum. Blondina a subliniat că desigur că atitudinea va conta destul de mult în nota final.

Jean de la Craiova a fost și el parte din acest proiect în urmă cu mulți ani, așa că le va vorbi celorlalți din experiență: „Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot. Să urce la trambuline, să se obișnuiască bine cu înălțimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să își învingă orice teamă!”

Manelistul i-a asigurat pe cei prezenți că vor avea parte de momente tensionate în clipa în care vor da nas în nas cu celebra ultimă provocare – saltul de la trambulina de 10 metri.

„Voi puncta săriturile cele mai adevărate, pentru că întocmai ca în dans, unde avem piruete, la sărituri avem șuruburile. Dublu șurub, triplu șurub, însă dacă lipsește piulița numită creativitate, nu e ce trebuie! Ca jurat nu voi fi neapărat dur, dar voi fi, cum mă știți, foarte corect! Cine sare perfect, va primi notă bună, cine nu, are de așteptat!”
Nea Mărin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI