Ce făceau Jador și Cosmin Stanciu la Survivor România, noaptea. Erau doar ei doi

Ce făceau Jador și Cosmin Stanciu la Survivor România, noaptea. Erau doar ei doi
Ce faceau Jador si Cosmin Stanciu la Survivor Romania, noaptea

Cosmin Stanciu a făcut dezvăluiri neașteptate despre Jador. El a vorbit despre cântărețul alături de care a participat la Survivor, în Republica Dominicană.

Ce făceau Jador și Cosmin Stanciu la Survivor România, noaptea

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția din cauza unor probleme medicale. Acum, el a vorbit despre foștii săi colegi și a făcut dezvăluiri despre Jador, unul dintre cei mai controversați participanți ai emisiunii.

Cosmin și-a adus aminte că Jador era printre cei mai sufletiști concurenți de acolo. El a spus și despre Simona Hapciuc că avea mult mai multă energie decât lăsa să se vadă la televizor.

„Neavând de mâncare acolo, Jador, din mâncarea aia puțină venea și îți dădea”, spune Cosmin Stanciu.

„El așa e, hiperactiv. De aia e și plăcut de oameni. Râde, face, sare, îți ia din farfurie, face toate chestiile astea. Ne cânta, ne cânta Culiță, mai făceam și noi câte un foc de tabără.

Povesteam. Eu cu Jador stăteam noaptea, nici somn nu aveam. Eu și în viața de zi cu zi dorm undeva la 5 ore și jumătate pe noapte”, a declarat fostul concurent de la Survivor România.

Cosmin Stanciu îl susține pe Zanni

Cosmin Stanciu a vorbit și despre Zanni, spunând că are un fel de a fi mai aparte și că Faimosul glumește cu cine simte că își poate permite. În plus, Zanni este favoritul lui Cosmin Stanciu la Survivor.

Fostul concurent spune că îl susține pe Zanni la finala Survivor, apreciindu-l ca sportiv, dar arătând în același timp că are un suflet mare și își dorește foarte mult să ajungă sus.

Cosmin Stanciu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor, după câteva probleme medicale.

Fostul concurent Survivor, despre eliminare: „Nu a ținut de mine”

„Salutare tuturor. Iată că după aproximativ 6 luni de trăit pe insula și jungla din Dominicană, în sfârșit, mi-am recăpătat și eu telefonul.

După cum bine ați vazut aseară, emisiunea Survivor s-a încheiat pentru mine, din păcate s-a încheiat într-un mod în care nu mi-aș fi dorit niciodată, practic am rămas cu un semn de întrebare, dacă aș fi putut sau nu aș fi putut ajunge în finală.

Nu a ținut de mine, din păcate medicii au hotărât că ar fi mai ok pentru mine să nu mai intru în competiție și a trebuit să accept decizia lor si s-o respect”, a spus Cosmin în timp se ce fla în aeroport, pentru a pleca spre România.