Jador, marele absent de la Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut marele anunț

Jador, marele absent de la Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut marele anunț
Jador, marele absent de la Survivor România 2021

Faimoșii se lupăt la Survivor România fără Jador, după ce cântărețul de manele a fost accidentat grav la picior, săptămâna trecută, în timpul jocului pentru imunitate. Daniel Pavel a făcut marele anunț. Când va reveni artistul în competiție.

Jador, marele absent de la Survivor România 2021

De câteva zile bune, Jador nu mai participă la probele de la Survivor România, din cauza unor probleme de sănătate care l-au obligat să ia o pauză de la competiție. Celebrul manelist a suferit o accidentare la picior, în jocul pentru imunitate de la Survivor România, iar medicii i-au interzis să mai facă efort până când se va reface complet. Faimosul s-a accidentat la genunchi și a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost ținut sub supravegherea atentă a medicilor.

„Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo(…) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă!”, a spus Jador, revoltat, după ce s-a accidentat pe traseu la picior.

Deși concurenții au crezut că este vorba doar despre o rană superficială, se pare că accidentarea lui Jador este una destul de serioasă, din moment ce Faimosul a fost marele absent de la două jocuri foarte importante, cel de comunicare și imunitate. Nu doar atât, Jador nu a putut fi prezent nici la Consiliul de eliminare de duminica trecută, când Musty a părăsit competiția din Republica Dominicană. Înainte de a da startul jocului pentru recompensă, prezentatorul Survivor Daniel Pavel a vorbit despre absența lui Jador:

„Înainte de a vorbi Faimoșii și cu Războinicii, aș vrea să vă spun că Jador, din echipa Faimoșilor, după cum știți s-a accidentat la genunchi, se află în continuare sub control medical, face niște analize medicale amănunțite! Vă ținem la curent cu starea lui de sănătate!”, a declarat Daniel Pavel, moderatorul show-ului, înainte de a da startul jocului de recompensă.

Părinții lui Jador, îngrijorați de starea de sănătate a fiului lor

Mama și tatăl lui Jador au suferit enorm atunci când fiul lor s-a accidentat la Survivor România. Cu toate că au stat cu sufletul la gură pentru a afla care este starea de sănătate a cântărețului, părinții Faimosului sunt convinși că își va reveni foarte repede și li se va alătura coechipierilor săi cât de curând.

„Durerea pe care el a simțit-o, am simțit-o și eu. Pe mine m-a durut inima. Cred că se reface foarte greu lovitura aceea. Nu cred că va renunța concurs. E un bărbat puternic și rezistent. (…) Când a intrat pe traseu și am văzut căzătura, eu mi-am dat seama că nu a îndoit genunchiul… nu am putut să mă uit.

Am simțit în inimă durere aceea, orice părinte ar simți la fel. Am închis ochii să nu văd. Zanni a fost primul care a alergat către Jador, dar și Cosmin a mers spre el. În afară de Musty… Elena se vedea că simțea durerea lui”, a spus tatăl lui Jador la Teo Show.

Urmăriți Playtech.ro și pe