Simona Hapciuc îi desființează pe Jador și Zannidache: ‘Sunt niște mitocani. Jador e prost de gură’

Simona Hapciuc îi desființează pe Jador și Zannidache: ‘Sunt niște mitocani. Jador e prost de gură’
Simona Hapciuc îi desființează pe Jador și Zannidache

 O nouă zi, un nou scandal care-i implică pe cei de la Survivor România. Simona Hapciuc, atacuri dure la adresa foștilor săi colegi din echipa Faimoșilor. Ce spune sportiva despre Jador și Culiță Sterp. Fanii au rămas șocați când au auzit asta.

Simona Hapciuc îi desființează pe Jador și Zannidache

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, fosta Faimoasă Simona Hapciuc a vorbit despre decizia Elenei Marin de a-l propune spre eliminare pe Zannidache, în consiliul care a avut loc în ediția de duminică, 7 martie. Deși fosta Faimoasă i-a mărturisit gazdei emisiunii Teo Show că cea mai bună variantă ar fi fost să-l voteze pe Sebastian Chitoșcă, spiritele s-au încins atunci când Simona Hapciuc i-a menționat pe Jador și Culiță Sterp.

Fosta concurentă de la Survivor România este foarte supărată pe cei doi artiști pentru felul în care s-au purtat cu ea. Hapciuc a aruncat cuvinte grele la adresa lui Jador și a lui Culiță Sterp, numindu-i misogini și mitocani. Dacă pe Jador îl consideră un bărbat sufletist care, însă, vorbește fără filtru și spune tot ce-i vine la gură, despre Culiță Sterp Simona Hapciuc a spus că este o persoană răutăcioasă, pe care nu-l uită pentru faptul că a jignit-o de față cu întreaga echipă.

„Nu se cuvine să vorbești așa despre femei. O femeie le-a dat viață. Le-am zis că sunt misogini, că sunt mitocani. Erau Zanni, Jador, Culiță, plus Roxana lângă mine. Așa sunt ei ca oameni, le-am auzit toate discuțiile despre mame și surori. Ei nu acceptă că femeile pot fi egale cu bărbații. Jador este foarte sufletist, dar e prost de gură. La Culiță este o răutate calculată. Am primit și mesaj de la sora lui să nu mai vorbesc despre el. Dar ăsta este adevărul. M-a făcut proastă de față cu toată lumea, ăsta e Culiță.”, a declarat Simona Hapciuc la Teo Show, de la Kanal D.

Pe cine ar fi votat Simona Hapciuc să iasă din competiția Survivor România

Fosta concurentă din Republica Dominicană a criticat-o pe Elena Marin pentru alegerea făcută. Din punctul ei de vedere, dansatoarea a făcut o mare greșeală atunci când l-a votat pe Zannidache. Sportiva susține că Faimoasa se victimizează prea mult și că, în opinia ei, ar fi trebuit să-l propună pe Sebastian Chitoșcă, despre care Hapciuc spune că este cel care bagă râcă între Faimoși.

„Elena a greșit foarte mult votându-l pe Zanni. I-am zis că o văd câștigătoare, dar are stilul ăsta de a se victimiza. Votul ei a fost greșit din punct de vedere sportiv, dar și social. Ea trebuia să voteze pe Sebi, el aprinde fitilele și Zanni continuă. A ținut nevoia să aprindă fitilul cu Zanni. Trebuia să discute cu Zanni și să se împace.”, a mai spus fosta Faimoasă la Teo Show, la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI