Părinții lui Jador, despre accidentarea oribilă de la Survivor. Ce spun despre manelist

Părinții lui Jador, despre accidentarea oribilă de la Survivor. Ce spun despre manelist
Ce au spus parintii lui Jador despre accidentare

Prinții lui Jador au suferit foarte mult atunci când fiul lor s-a accidentat la Survivor România 2021. De altfel și mama, și tatăl Faimosului au plâns și au făcut dezvăluiri în emisiunea lui Teo Trandafir.

Părinții lui Jador, despre accidentarea oribilă de la Survivor

Mama și tatăl lui Jador au izbucnit în lacrimi atunci când au văzut imaginile cu fiul lor urlând de durere, în urma unei accidentări. Tatăl artistului nici nu a putut să urmărească momentul pe micu ecran, închizând ochii ca să nu vadă prin ce anume trece băiatul lui,

”Durerea pe care el a simțit-o, am simțit-o și eu. Pe mine m-a durut inima. Cred că se reface foarte greu lovitura aceea. Nu cred că va renunța concurs. E un bărbat puternic și rezistent. (…) Când a intrat pe traseu și am văzut căzătura, eu mi-am dat seama că nu a îndoit genunchiul… nu am putut să mă uit. Am simțit în inimă durere aceea, orice părinte ar simți la fel. Am închis ochii să nu văd. Zanni a fost primul care a alergat către Jador, dar și Cosmin a mers spre el. În afară de Musty… Elena se vedea că simțea durerea lui”, a spus tatăl lui Jador la Teo Show.

Ce a spus mama lui Jador

Cu ochii în lacrimi, mama lui Jador a spus ce a simțit când fiul ei a avut accidentarea, dar și cât de dor îi este de el:

”Cum l-am văzut acum, nu l-am mai văzut niciodată. Cel mai tare mă doare că nu am fost acolo să-l protejez, să am grijă de el. E foarte ambițios și când își propune ceva duce la bun sfârșit. Înainte de durere era că văd eu și plâng. (…) El nu e misogin. Respectă femeile și spunea că își dorește o femeie așa cum sunt eu. Îl iubesc foarte mult și îmi lipsește enorm. Nu a fost niciodată plecat atât de mult de acasă”, a spus mama lui Jador.

Însă Jador de la Survivor este extrem de competitiv, dar în ciuda durerilor de spate el tot a intrat pe traseu, hotărât fiind să câștige puncte  pentru echipa sa. Dar în jocul în care ar fi trebuit să-l înfrunte pe Marius Crăciun, acesta s-a accidentat grav. Astfel, el s-a accidentat la genunchiul stâng chiar când a sărit în apă, iar acum se află pericol de eliminare de la Survivor.

„Mă doare rău! Aoleu, dacă vede, mama plânge. Am zis că gata, l-am rupt, plec acasă. Nici că nu plec. Nici fără picioare nu plec acasă!’, a spus concurentul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI