22 feb. 2024 | 00:05

Jador, luat la rost de Faimoși după ce au pierdut imunitatea, la Survivor All Stars. Ce a putut spune despre Ștefania Stănila i-a revoltat pe colegi VIDEO

Monden
Jador, luat la rost de Faimoși după ce au pierdut imunitatea, la Survivor All Stars. Ce a putut spune despre Ștefania Stănila i-a revoltat pe colegi VIDEO
Ce a spus Jador despre Ștefania Stănilă, după pierderea jocului imunității și a jocului individual. Cine va fi nominalizat spre eliminare.

Ediția de miercuri, 21 februarie 2024, de la Survivor All Stars a fost plină de tensiuni pentru Faimoși, care au pierdut jocul imunității în favoarea rivalilor, cu 7-5, precum și proba individuală. Jador a propus-o spre eliminare pe Ștefania Stănilă, spre uimirea colegilor săi. Concurenții s-au revoltat! Foto

Ghinion pentru echipa Faimoșilor, în ediția de miercuri, 21 februarie 2024

Faimoșii sunt foarte supărați în ediția de miercuri, 21 februarie 2024, de la Survivor All Stars. Este a cincea imunitate, pe care se pare că membrii echipei amintite au pierdut-o în favoarea Războinicilor, care au câștigat-o cu un scor de 7 la 5. Au pierdut, de asemenea, și proba individuală.

Jorge a fost numit trădător de Faimoși, care au explicat în culise că acesta l-a recomandat pe Zanni spre a fi ales în probă tocmai ca foștii săi colegi să piardă. Concurenții au fost nevoiți să aleagă un membru pentru a fi eliminat, disputa fiind, spre surprinderea unora, între Ștefania Stănilă și membrii rivali.

Te-ar putea interesa și: Poveste de iubire la Survivor All Stars. Concurenţii care nu îşi mai pot ascunde sentimentele: „Nu mă face să-mi pară rău!”

Jador vrea nominalizarea Ștefaniei Stănilă pentru eliminare

Maria Lungu și Alexandra Ciomag fac parte din echipa Faimoșilor, însă anterior au fost Războinice. Între Jador, Cătălin Moroșanu și TJ Miles a avut loc o discuție privind concurenta care ar trebui să fie votată spre eliminare. Manelistul a ales-o pe Ștefania Stănilă, însă ceilalți doi colegi nu au fost de acord.

Cătălin Moroșanu și TJ Miles au fost de părere că o concurentă dintre Maria Lungu și Alexandra Ciomag ar trebui eliminată din echipă, din cauza faptului că provin din echipa Războinicilor. Cei doi nu vor să renunțe la Ștefania Stănilă, deși sunt de părere că aceasta ar trebui să se redreseze.

Discuția dintre Jador, TJ Miles și Cătălin Moroșanu privind concurentul nominalizat spre eliminare

Jador: Hai să o analizăm pe Ștefi (Ștefania Stănilă). (…) Hai să o analizăm. N-am zis nimic.

TJ Miles: Dar Maria Lungu și Alexandra Ciomag ce au? E familie într-un fel. Eu știu ce spui.

Cătălin Moroșanu: Și eu sunt de acord că nu prea i-a păsat și a durut-o undeva, dar…

TJ Miles: Da, înțeleg că a durut-o în cot și n-a adus punct deloc o lună, dar cum putem să salvăm Alexandra Ciomag și Maria Lungu când ele sunt Războinice și abia au venit. Asta este singura problemă: cum explicăm asta oricui? Dacă tu-mi dai răspunsul, o să fac exact așa. Dacă câștigă Alexandra Ciomag sau Maria Lungu colanul…

Jador: N-o să câștige o femeie în viața ei colanul. (…) Mie mi-e rușine să o votez pe Maria Lungu. A adus punct. Nu pot. Vă spun sincer, mie mi-e rușine să o votez, pur și simplu.

TJ Miles: Prima dată trebuie să fie la noi în echipă așa, și după afară. O să se facă bisericuțe pe față. Sunt și acum, dar nu pe față, însă dacă o alegem pe Ștefania Stănilă, se vor forma două bisericuțe pe față. E posibil să se strice echipa, să fie certuri.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Zmărăndescu s-a împăcat cu fiul său? Avertismentul lui Mihai Zmărăndescu înainte de Survivor All Stars: „Să te ferești de el”

TJ Miles și-a exprimat dorința ca eliminarea să aibă loc mai repede, astfel încât echipa să poată continua să fie unită și să înceapă să câștige puncte. Atât el, cât și colegii săi sunt dezamăgiți și vor să se pună pe picioare și, alături de membrii echipei, să lupte pentru a câștiga jocurile.

Ana Porgras a fost cea care a câștigat colanul de imunitate, dintre membrii echipei Faimoșilor. Rămâne de văzut cine va fi nominalizat spre eliminare în ediția de joi, 22 februarie 2024, a reality-show-ului.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Elena Udrea, în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu micuța Eva
Capital.ro
Comuna din România unde se va construi cel mai înalt pod suspendat din Europa
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
Cum se serba 1 Mai, Ziua Muncii, în comunism. Se pregăteau defilări cu coregrafii complicate
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro