Jador, întâlnire la un vin cu Roxana Ghiță: ‘O fac regină’

Jador, întâlnire la un vin cu Roxana Ghiță: ‘O fac regină’
Jador, întâlnire la un vin cu Roxana Ghiță- ‘O fac regină’

S-a zvonit că între Jador și Roxana Ghiță se înfiripă o poveste de dragoste, asta după ce fostul concurent Survivor a făcut mai multe declarații care lasă loc de interpretări.

Jador, întâlnire la un vin cu Roxana Ghiță

În plus, pentru prima oară de când au ieșit din competiție, cei doi au fost invitați la o emisiune, acolo unde s-au arătat emoționați de revedere. Jador și Roxana Ghiță sunt prieteni buni, așa că Faimosul vrea să o invite pe Roxana la un pahar de vin.

Artistul le-a mărturisit fanilor că o place pe colega lui de la Survivor.

„Dacă aș zice că nu îmi plăcea Roxana ar zice lumea că… Cum să nu îți placă? Mi-a plăcut că era bună la început, și pe traseu și…”, a spus Jador.

În plus, în emisiunea în care au fost invitați amândoi după ce au ieșit din competiție, dialogul dintre ei a fost savuros.

Roxana: „Jador mă imita mereu”.

Jador: „Dar de ce ați adus-o aici? Taci din gură, că îți plăcea de ăia… (…) E tatuată, nu îmi mai place de ea… Îți stă frumos machiată așa. Dar ai emoții, de ce ai emoții?”, a precizat Jador, impresionat de Războinică, pe care a plăcut-o și în concurs.

Roxana: „Chiar nu știu de ce am emoții. Îmi bate inima foarte tare, am băut o cafea”, i-a spus Roxana lui Jador.

În plus, au fost mai multe comentarii care dezvăluiau un flirt.

Roxana: Le-am zis prietenelor mele că te-ai dat la mine și că ești simpatic.

Jador: Și mă vrea vreuna?

Roxana: Te vreau eu, Jador. Asta o să ajungă… Este o glumă!

Jador: Măi, tu vrei să facem copii de Paște?!

Acum, Jador se pare că are planuri mari și vrea să o invite pe Războinică la un pahar de vin.

„M-am gândit să o fac pe Roxana Ghiță o regină mâine, așa că am invitat-o să bem un pahar de vin. Și o să și discutăm.. Fiți cu ochii pe canalul meu, că Roxana Ghiță o să bea un pahar de vin cu mine. Pup.”, a spus Jador pe Instastory.

Jador, eliminat de la Survivor după o accidentare gravă

Jador a fost eliminat de la Survivor în urma unei accidentări la genunchi. Medicii i-au recomandat să nu mai intre pe traseu, iar perioada de recuperare era atât de mare, încât au preferat să îl trimită acasă.

Vestea a fost primită cu greutate, atât de cântăreț, cât și de colegii lui din echipa Faimoșilor.

„Mi-am dorit să fiu aici, am luptat cât am putut, m-au iubit oamenii. Prima oară când m-am accidentat am rămas pentru oamenii care mă iubesc.

Ei mi-au dat de mâncare, mi-au făcut părinții mândri de mine. M-au ridicat de la Ionuț la Jador. Dumnezeu mi-a îndeplinit tot ce mi-am dorit.

Sper că aici am rămas cel mai iubit, eu trăiesc din iubirea oamenilor, ei m-au făcut ce sunt, ei mi-au potolit foamea, că era foame mare la mine acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI