26 apr. 2021 | 23:01

Jador a pus ochii pe o concurentă de la Survivor România: ‘Și ei îi plăcea de mine’

Monden
Jador a pus ochii pe o concurentă de la Survivor România: ‘Și ei îi plăcea de mine’

Jador a început să facă dezvăluiri, la scurt timp după ce a revenit din Republica Dominicană. Fostul concurent nu a mai putut participa la Survivor din cauza accidentărilor suferite pe trasee, așa că a venit acasă, la sfatul medicilor.

Jador a pus ochii pe o concurentă de la Survivor România

Acum, Jador este în legătură permanentă cu fanii lui. Fie că discută cu ei pe live-uri sau prin sesiuni de întrebări și răspunsuri, manelistul nu se ferește să dea din casă detalii picante din show-ul la care a participat.

Așa s-a întâmplat și acum când a mărturisit că a avut o chimie cu o concurentă de la Survivor. În contextul în care mai multe fete i-au acuzat pe băieții de la Faimoși că ar fi misogini și lipsiți de respect, Jador a făcut câteva declarații picante.

„Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei. A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!”, a declarat Jador pentru Wowbiz.ro.

Ce concurentă era „îndrăgostită” de Jador

Manelistul a continuat și a spus că Georgianei îi plăcea mult de el, dar și de Culiță Sterp. Cu toate acestea, a povestit Jador, Georgiana nu ar fi apreciat la el că era „golan”. Fostul concurent a mai spus că deși Culiță are acasă o iubită care urmează să nască, se mai uita și el la fete. 

Cu toate acestea, Culiță este „cuminte, familist”, a mai spus Jador. Cântărețul a recunoscut că s-a uitat la corpul fetelor, în special la Irisha, Marilena și Roxana Ghiță, însă nu i-a plăcut niciuna în mod special.

„Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță. A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun. Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos. De mine nu îi plăcea că eram golan. Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele.

Dar e cuminte, e familist. Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri.  M-am uitat și la bombeuri. La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai.”, a mai declarat Jador.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro