Jador i-a pus inima pe jar. Ce vedetă din showbiz vrea să facă trei copii cu el

Jador i-a pus inima pe jar. Ce vedetă din showbiz vrea să facă trei copii cu el

Remus Ionuț Dumitrache, sau Jador, după cum este cunoscut în România, este unul dintre cei mai apreciați tineri din noul val de cântăreți de muzică de petrecere. După ce a devenit vizibil la ”Puterea Dragostei”, acesta a lansat hit după hit , astfel că, de când a scos prima sa melodie, se păstrează în primele locuri din trending-ul românesc de pe Youtube. Publicul îl admiră, de asemenea, și pentru caracter, nu numai pentru calitățile vocii, iar printre cei care au avut cuvinte de laudă la adresa lui s-a numărat și o vedetă din showbiz, fostă ispită la Insula Iubirii, care și-ar dori „doi, trei copii cu el”.

Jador i-a pus inima pe jar. O vedetă vrea să facă trei copii cu el

Jador provine dintr-o comună din județul Bacău și a urmat cursurile Grupului Școlar ”G.J. Caniciov” Parincea. Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Educației, în perioada liceului, a beneficiat de un program social destinat elevilor care provin din familii cu venituri mici, primind lunar suma de 180 de lei. Astăzi, la 23 de ani, a ajuns să câștige mai mult decât visa și a reușit să-și atragă admiratori prin felul simplu de a fi, dar și prin timbrul său special.

În plus, a ajuns și la inima multor vedete, care îl pun pe repeat atunci când îi ascultă muzica. De asemenea, acesta a ajuns și la inima Biancăi Pop, fostă ispită de la ”Insula Iubirii”. Bruneta s-a filmat în timp ce-și declara admirația față de cântăreț, ba chiar a enumerat și câteva calități pe care acesta le conține, făcând, în final, și o trimitere la o posibilă legătură amoroasă.

„Când ne întâlnim, îi fac doi, trei copii”

„Deci jos pălăria pentru Jador! Talent, numărul unu! Jador, caracter, băiat cuminte finuț. Am vorbit să ne întâlnim, dar și când ne întâlnim i-am zis că îi fac doi, trei copii”, a declarat Bianca.

Fanii așteaptă acum și reacția solistului, curioși dacă îi împărtășește sentimentele Biancăi și dacă, în viitor, ar putea forma un cuplu. Video, aici. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI