Cum a fost păgubită fosta ispită de la Insula Iubirii. Bianca Pop a rămas fără 15.000 de euro

Cum a fost păgubită fosta ispită de la Insula Iubirii. Bianca Pop a rămas fără 15.000 de euro

Bianca Pop fosta ispită de la Insula Iubirii a fost păgubită de o sumă uriașă de bani. Cunoscută datorită aparițiilor pe micul ecran din cadrul show-ului de la Antena 1 tânăra a căpătat o mare popularitate și în mediul online. De aceea, mulți dintre fanii săi au fost absolut șocați atunci când au auzit că este protagonista celui mai nou scandal.

Cum a fost păgubită fosta ispită de la Insula Iubirii

Considerată una dintre cele mai râvnite ispite de la Insula Iubirii tânăra a făcut declarații absolut șocante. Vedetă datorită apariției sale la Antena 1, Bianca a avut parte de o țeapă de proporții și s-a trezit fără suma de 15.000 de euro. Mai mult decât atât, aceasta a făcut declarații în premieră și datorită postărilor de pe rețelele sociale. Bruneta nu a vrut să se mai ascundă și a spus adevărul despre modul în care a fost păgubită. Scenariul e unul care le întrece pe cele ale filmelor cu ușurință și o are ca protagonistă pe tânăra de 29 de ani, originară din Oradea.

Cum a fost păgubită fosta ispită de la Insula Iubirii. Bianca Pop a rămas fără 15.000 de euro
Bianca Pop a rămas fără suma de 15.000 de euro după ce banii i-au fost furați dintr-o cameră de hotel

În trecut Bianca de la Insula Iubirii susținea că obișnuia să participe la diverse evenimente, printre care și unele mondene fie prezentări de modă dar și că prezența ei se plătea foarte bine. Onorariile acesteia erau de cel puțin 1000 de euro pentru fiecare apariție și Bianca Pop era cât se poate de mândră de această reușită. În prezent, fosta ispită se confruntă cu o situație fără precedent.

Bianca Pop a rămas fără 15.000 de euro

Bianca de la Insula Iubirii a susținut public faptul că a fost jefuită și i-au dispărut 15.000 de euro. Bruneta a formulat mai multe postări pe contul ei de Instagram prin care le-a relatat totul urmăritorilor virtuali. A prezentat-o pe cea care a lăsat-o fără bani folosind însă injurii pe măsură. Totdată, a acuzat-o pe cea care a jefuit-o că ar întreține și relații intime cu fostul ei iubit, cu care a fost împreună timp de mai mulți ani.

„O fană de-a mea de la Insula Iubirii! O prostituată! Mi-a furat 15.000 de euro din hotel! Și acum îi s@#$ p@#$ la fostul meu iubit! Din Brașov! Cu care eu am stat 4 ani!”, a transmis Bianca Pop, potrivit celor de la spynews.ro.

„Hoața a fost acasă la fostul meu iubit. (…) Hoață! Drogată! Te distrug! (…) T@#$%^ asta drogată! Era în pat cu mine! Și acum e la fostul meu! Nu este asta problema! Problema este că o distrug! Noapte bună. (…) A fost iubita lui Cobra Tate”, a mai transmis Bianca Pop de la Insula Iubirii.