Jador, gest surprinzător la Kanal D: ‘Ea este Survivor România’. Toți au tăcut după

Jador, gest surprinzător la Kanal D: ‘Ea este Survivor România’. Toți au tăcut după
Jador, gest surprinzător după ce echipa Faimoșilor a pierdut cel de-al doilea joc de imunitate

Războinicii și-au dat restart! După un șir de cinci câștiguri ale Faimoșilor, albaștrii au revenit pe drumul bătătorit în primele ediții ale concursului de la Kanal D, când câștigau luptă după luptă în fața vedetelor. Sâmbătă seară a avut loc ultimul joc de imunitate din această săptămână. Câștigat de Războinici, aceștia au privit cu detașare consiliul în care cei roșii și-au nominalizat oamenii pentru a intra în cursa pentru eliminare. Însă, înainte de acest moment, pe teren a fost o luptă crâncenă, cu un scor strâns. Cele două echipe au ajuns în punctul de ștafetă, moment în care Jador, deși vanitos, uimit de performanța Mellinei din final, a declarat „Fetița asta pentru mine e Survivor”, sărutându-i mâna.

Survivor România, Kanal D. Faimoșii și-au trimis doi oameni spre eliminare. Jador a făcut un gest surprinzător în fața rivalilor

Echipa Faimoșilor a suferit încă o înfrângere de cu seară, în al doilea joc de imunitate al săptămânii. Cele două propuse spre eliminare sunt Roxana Nemeș și Simona Hapciuc. Pierderea l-a adus pe Jodor în postura de a-și lăuda advesarii pentru abilitățile extraordinare dovedite pe traseu, dar în special pe Mellina, cea care a adus și punctul victoriei, deschizând, de altfel, și jocul în favoarea albaștrilor.

„Fetița asta pentru mine e Survivor. Vreau să zic că asta e dovada vie că nu trebuie să ne războim între noi, pentru că noi nu șim câte voturi are Mellina, sigur are mai multe decât noi. Ar trebui să nu ne mai luptăm între noi. Pentru mine acest ponei, un om atât de frumos este Survivor. A câștigat, bravo ei”, a spus Jador.

Războinicii, măriți de Faimoși după câștigul de cu seară 

Și Cătălin Moroșanu a felicitat echipa Războinicilor pentru jocul incredibil: „Vreau să spun un singur lucru. Pe traseu am fost foarte buni. A fost ghinion și nu a fost jocul nostru. Nu avem ce să ne reproșăm. Așa se întâmplăla Survivor, ai ghinion și noroc. Nu avem ce să ne reproșăm, toți avem zile bune și zile rele. Felicit echipa Războinicilor, am fost aproape unii de alții și abia aștept să ne confruntăm pe viitor”.

Ana Porgras a rezonat cu acesta, aducându-le de asemenea elogii: „Vreau să-mi cer scuze echipei, a treia oară nu a fost cu noroc pentru mine. Îmi pare rău că nu am reușit să ridic steagul mai repede. Nu a fost ziua noastră, felicitări, echipa Războinicilor, și sperăm că va fi mai bine data viitoare”.

  • Cinstirea lor a venit în contextul în care Războinicii nu mai mâncaseră de mult, fiindcă nu mai gâștigaseră de cinci ediții consecutive, și, deși slăbiți, au reușit totuși să-și adjudece victoria.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI