Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu. Blonda câștigă mai mulți bani decât vedeta de la Survivor

Cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu. Blonda câștigă mai mulți bani decât vedeta de la Survivor
Detalii despre Georgiana, soția lui Cătălin Moroșanu: cu ce se ocupă. Câștigă mai mulți bani decât vedeta de la Survivor

În aceste momente, Cătălin Moroșanu dovedește țării întregi cu câtă tărie poate răzbi în cea mai dură competiție sportivă din România, de unde speră să iasă cu capul sus. Drumul poate că a fost mai greu decât s-a așteptat, dar sigur primește din Univers încurajările celor de acasă pentru a continua în lupta din Dominicană. Cea care îl așteaptă când concursul se va fi terminat pentru el este soția lui, Georgiana, singura femeie pe care a prezentat-o părinților și mama copilului său.

Soția lui Cătălin Moroșanu câștigă mai mulți bani decât vedeta de la Survivor

Cătălin Moroşanu şi soţia lui au sărbătorit „majoratul”. Cei doi au împlinit 18 ani de când formează una dintre cele mai frumoase familii de la noi. „Ea a fost lângă mine și când stăteam la cămin și împărțeam împreună o conserveră și acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos. Este și foarte frumoasă. Are de toate”, își descria luptătorul soția.

Și chiar este un bărbat norocos. Georgiana e o femeie foarte frumoasă și înțelegătoare. „Nu a fost de acord să fiu celebru. Știa care este prețul, întâi de toate lipsa de acasă. Sunt multe sacrificii, dar am mers mai departe, am făcut un copil”, completa el.

Deși de mulți ani în atenția presei, despre ea nu se cunosc atât de multe detalii pe cât ar dori admiratorii cuplului. Aceasta a absolvit două facultăți, Economie și Stomatologie, iar în prezent este unul dintre cei mai apreciați dentiști din Iași. Georgiana lucrează de ceva timp pentru cea mai importantă clinică stomatologică din România, care are cabinete în toată țara. La Iași există un centru de excelență în stomatologie; proiect în care soția lui Moroșanu a fost implicată încă de la început. De altfel, ea și Moroșanu au investit în deschiderea acestei instituții, investiția totală fiind de 750.000 de euro.

Georgiana, primele declarații despre participarea luptătorului în junglă

„A mai fost plecat mult timp de acasă. Mă descurc fără el, dar nu mă descurc cu dorul. Îi simțim lipsa și i-am zis și când a plecat să stea cât simtă el, dar să nu fie un chin acest concurs. Eu spun că a fost foarte echilibrat până acum, un pic s-a mai aricit, deci mai poate. El este genul de coechipier care încearcă să-și însuflețească echipa, să ofere suport, sprijin”, a declarat soția lui Moroșanu într-un interviu pentru ”Teo Show”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI