Jador, eliminare șocantă de la Survivor România. Reacția manelistului la Kanal D

Jador, eliminare șocantă de la Survivor România. Reacția manelistului la Kanal D
Jador, eliminare socanta de la Survivor Romania

Răsturnare de situație incredibilă la Survivor România, iar fanilor nu le vine să creadă. Jador a fost eliminat de la Survivor România. Ce a declarat Faimosul înainte de a părăsi Republica Dominicană i-a lăsat pe colegii săi în lacrimi. Tuturor li s-a făcut piele de găină.

Jador, eliminat de la Survivor România

Lacrimi și suspine pentru fanii Survivor România. Faimosul Jador a fost eliminat de la Survivor România, în urma Consiliului de urgență convocat de Daniel Pavel. Prezentatorul competiției care se desfășoară, momentan, în Republica Dominicană i-a făcut atenți pe Sebastian Chitoșcă și pe Culiță Sterp pentru faptul că au încălcat regulamentul emisiunii. Pedeapsa lor a fost una pe măsura faptelor săvârșite.

Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca cel care va părăsi competiția din Republica Dominicană va fi Jador. Manelistul se retrage din competiție din cauza problemelor de sănătate care nu-i mai permit să plece pe traseu.

„Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe.

În această seară unul dintre concurenții de la Survivor își ia rămas bun de la ceilalți. În această seară, din motive întemeiate și dincolo de contestare, concurentul care părăsește Survivor România în această seară este Jador.”, a spus Daniel Pavel la Survivor România.

Jador, în lacrimi. Ce a însemnat pentru el competiția Survivor

Jador a fost profund emoționat de faptul că părăsește competiția și a mărturisit ce a învățat de la fiecare concurent în parte și de la provocare Survivor România.

„Cea mai grea lună a fost prima, am plâns de foame. Am mai făcut foamea, dar nu am plâns niciodată. Nu-mi pare rău că mi-am rupt dintele, că mi-am rupt piciorul. Luam pastile cu pumnul, îi mulțumesc domnului doctor că a avut grijă de mine.

Le mulțumesc oamenilor că m-au votat, sunt un om fericit. Mi-as dori să fiu un om atât de corect cum e Cosmin. Elena, te părăsesc. Culiță, te iubesc, chiar dacă am fost prost câteodată.

M-am gândit afară și singurul lucru care mi-a venit în cap a fost ăsta. Stați, că nu pot să stau jos. Mulțumesc Kanal D pentru că m-ați invitat. Dumnezeu m-a ajutat să fiu aici, credeam că e o joacă de copii, dar este incredibil de greu.

Le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine. Am devenit Jador din Ionuț în doar 3 ani de zile. Am fost cel mai iubit de aici, trăiesc din iubirea oamenilor. Ei mi-aujador potolit foamea, le mulțumesc din toată inima.

Nu am fost așa praf, m-am descurcat. Am fost cu niște campioni, cu mulți sportivi. Să mă ierte toți dacă am greșit, că știu că am greșit”, a spus Jador înainte să plece de la Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI