Jador, adevărul despre eliminarea de la Survivor 2021. De ce s-a supărat producătoarea pe el, de fapt

Jador, adevărul despre eliminarea de la Survivor 2021. De ce s-a supărat producătoarea pe el, de fapt
Jador, adevarul despre eliminarea sa

Jador a fost eliminat din competiție în ediția de aseară a emisiunii Survivor România 2021, dar acum s-a aflat tot adevărul despre plecarea sa.

Jador, adevărul despre eliminarea de la Survivor 2021

Deși puțini se așteptau la una ca asta, iată că Faimosul Jador a fost eliminat din competiție. Vestea a dat-o prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, într-un consiliu de urgență.

„Bine v-am găsit la Consiliul de urgență de la Survivor România, pentru a ne luăm rămas bun de la unul dintre voi. Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe.

În această seară unul dintre concurenții de la Survivor își ia rămas bun de la ceilalți. În această seară, din motive întemeiate și dincolo de contestare, concurentul care părăsește Survivor România în această seară este Jador.”, a spus Daniel Pavel la Survivor România.

Ce a declarat recent Jador

Plecarea lui Jador de la emisiune a fost cauzată de problemele pe care la picior, pe care acesta le-a și detaliat apoi într-un video, apărut recent pe YouTube. În plus, el a refuzat să-și facă skype, fapt pe care producătoarea i l-a cerut:

”-Ce, ești supărată că nu-mi fac Skype?

-Da„, se poate auzi în video-ul filmat de Jador cu puțin timp în urmă.

”A venit acest telefon nebun, sunt foarte bucuros că mi-am recăpătat viața, uite câte coșuri am pe față, am încercat să mă tund singur, dar nu mi-a ieșit, nu știu dacă se vede, mi s-a rupt un dinte, sunt cioroi, dar am scăpat de Survivor, în sfârșit mănânc ce vreau eu, ma zăpăcește cineva de la producții să-mi fac skype, nu-mi fac skype. Și acum să spun despre picior.

Este rupt meniscul, am niște ligamente întinse, dacă vreți vă povestesc într-un vlog despre asta. După trei luni sunt vai de capul meu, fără dinte. Dacă vreți să fac un vlog special, să vă răspund la întrebări, puneți întrebări în comentarii și o să răspund celor mai apreciate comentarii.

Vă iubește tata Jador și vă mulțumește că l-ați susținut atât de mult în competiție. Vă iubesc mult de tot. Ne vedem pe Instagram, e prima oară când deschid telefonul și am filmat, nici nu am intrat nicăieri, o să o sun pe mama„, a mai spus Jador în video-ul pe care l-a făcut.

Eliminarea lui Jador din competiția Survivor România i-a luat prin surprindere, cu siguranță, pe fanii celebrului cântăreț de manele, însă rămâne să se afle mai multe detalii despre competiție, cel mai probabil, din alte intervenții ale lui Jador pe rețelele sociale, așa cum a anunțat și în mesajul de mai sus.