Jador a răbufnit la Survivor. Manelistul a făcut o criză de nervi: ce l-a nemulțumit total

Jador a răbufnit la Survivor. Manelistul a făcut o criză de nervi: ce l-a nemulțumit total
Ce cadou i-a făcut Costi Ioniță lui Jador. Semnificația darului de la Survivor România

Jador a răbufnit la Survivor România. Artistul și-a ieșit din minți și a făcut o criză de nervi. El a amenințat ca pleacă acasă. Ce s-a întâmplat, de fapt și care a fost motivul.

Jador a răbufnit la Survivor România

Show-ul „Survivor România 2021” este una dintre cele mai urmărite emisiuni în acest moment. Se bucură de un real succes și este, cu siguranță, printre preferatele multora dintre telespectatori. Fiind o cursă pentru supraviețuire, unde concurenții dau tot ce pot ei pentru a răzbi.

În ediția de joi seara, concurenții au fost supuși unei mize, ca de fiecare dată. Acum a fost vorba despre o pernă pentru fiecare dintre concurenți timp de o săptămână, dupa cum anunța chiar prezentatorul emisiunii.

Recompensa în această ediție a fost revendicată de echipa de Războinici, si deși, s-a jucat puternic de ambele tabere scorul pentru echipa câștiătoare a fost de 10-6.

Care a fost reacția concurenților

Marilena din echipa Războinicilor recunoaște ca au avut un moment tensionat, dar a dat tot ce a putut si în final a felicitat echipa.

„Vreau sa felicit această echipă minunată. Am avut un moment în care am fost tensionată. Imi place să lupt până la ultimul punct”,a declarat Marilena de la Războinici.

În schimb, Albert este de părere că au intrat prea relaxați în competiție.

„Am intrat puțin cam relaxați, ne-au condus cu 3-0, dar noi cădem și ne ridicăm.

Noi jucăm mereu ca la 0-0”,a reacționat Albert de la Războinici, după ce au câștiat jocul pentru recompensă.

Reacția lui Jador:”Nu sunteți buni, ați avut noroc”

Concurenții din echipa Faimoșilor nu s-au dat bătuți după ce au pierdut lupta aceasta. Ei sunt de părere că s-au descurcat bine, comparativ cu alte probe.

„Mi se pare ca am fost foarte buni pe traseu.

A fost un meci strans. Eu cred ca mergem din ce in ce mai bine”, a mărturisit Simona Hapciuc de la Faimoși.

Alexandra Stan este de părere ca este  mai slabă decât colegii ei, totuși este fericită că a reușit sa aducă un punct.

„Mă bucur că am adus un punct. Sunt mai slabă decât colegii mei. M-am blocat la prima probă. Mă bucur că am avut ocazia să intru din nou și că am adus punct”,a declarat Alexandra Stan .

În schimb carismaticul Jador a răbufnit, el a avut o reacție la care nu se aștepta nimeni. Concurentul a amenințat că pleacă acasă dacă nu va câștiga proba următoare.

ador a avut o reacție neașteptată! El este hotărât ca data viitoare să îi învingă pe Războinici, astfel a amenințat cu plecatul acasă.

„Vreau să-i felicit pe colegii noștri. Nu a fost norocul de partea noastră. Data viitoare, orice ar fi, dacă nu-i bat, eu o sa plec acasă. Nu sunteți buni, ați avut noroc!”, a fost afirmația lui Jador.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI