Jador, controversă uriașă la Survivor România. Știe sau nu să citească?

Jador, controversă uriașă la Survivor România. Știe sau nu să citească?
Știe sau nu Jador să citească?

Unul dintre cei mai controversați artiști din România este nimeni altul decât Jador. Concurentul echipei Faimoșilor de la ”Survivor” se află acum în centrul unui nou scandal. Ce se întâmplă acum cu artistul.

Jador, controversă uriașă la Survivor România

Cunoscutul cântăreț a stârnit din nou controverse în mediul online. Jador a atras atenția celor care au urmărit ediția de duminică ”Survivor România” printr-un gest pe care l-a făcut. Cei din echipa Faimoșilor au primit mesaje de acasă, iar vedeta l-a pus pe artistul Culiță Sterp să-l citească în locul lui. Acest lucru a făcut ca cei care nu-l plac pe cântăreț să facă unele presupuneri la adresa lui.

După ce l-a pus pe Culiță Sterp să-i citească mesajul primit de la un prieten, unii internauți susținut că Jador nu știe să citească. Pe de altă parte, unul dintre fanii emisiunii a fost mai atent și a venit cu lămuriri în această privință. Astfel, acesta a elucidat misterul.

”Ce nu se vede și aude la TV este că, Jador a început să citească , dar pentru el, dacă ascultați bine cineva îi spune: „Am impresia că nu știi să citești cu voce tare”.

P. S.: Dacă nu știa să citească, cum susțin unii, nu îi spunea el lu Culiță ce să citească și ce nu, după cum vedeți el îi spune să nu citească anumite fraze. Vă pup invidioșilor”, a fost mesajul de lămurire postat pe Facebook de internaut.

Jador, licențiat în studii economice

Nu este posibil ca Jador să nu știe să citească. Artistul este absolventul Academiei de Studii Economice din București. Mai mult de atât, el s-a înscris apoi la masterat. Toate acestea nu ar fi fost posibile dacă vedeta nu știa să citească. În urmă cu ceva timp, Jador susținea pe rețelele de socializare că este licențiat și că urmează să fie și masterand.

”Unul dintre puținii rromi care sunt licențiați în economie și în curând și masterand!, susținea artistul în urmă cu ceva timp.

”Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuși frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului și cânt la evenimente!”, scria atunci Jador, pe rețelele de socializare.

În vârstă de 25 de ani, tânărul Jador a devenit celebru mai ales prin participarea sa la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la KanalD, dar și prin muzica să, colaborând cu mai mulți cântăreți. Acum, vedeta face parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI