Ce a ajuns să facă un fost concurent de la Exatlon. S-a angajat la stat, după ce a fost în echipa Războinicilor

Ce a ajuns să facă un fost concurent de la Exatlon. S-a angajat la stat, după ce a fost în echipa Războinicilor
Fost Războinic la Exatlon, a lăsat competițiile deoparte și s-a angajat la stat

Un fost concurent de la Exatlon și-a schimbat total meserie, după finele iubitului show sportiv. Acesta a fost în echipa Războinicilor și a lăsat uitării tot ce a făcut la competiție sau ce a studiat la cursurile facultății pe care le-a urmat. Despre cine este vorba și ce loc de muncă l-a cucerit așa încât să uite de tot?

Fost concurent la Exatlon, angajat la stat. Unde a ajuns să lucreze?

Schimbare radicală pentru un concurent la Exatlon! Este vorba despre Mihai Berar, cel care a fost o piatră de temelie în echipa Războinicilor. Acesta s-a făcut foarte iubit mai ales de partea feminină a emiunii și nu numai. De asemenea, a reușit ca după competiție să își strângă o comunitatea aparte pe rețelele de socializare.

Mihai Berar, fost războinic la Exatlon, s-a făcut jandarm
Mihai Berar, fost războinic la Exatlon, s-a făcut jandarm

Mihai a postat recent în mediul online câteva fotografii care au făcut forfotă în rândul fanilor. Acesta s-a făcut jandarm! După ce că Berar atrăgea dinainte toate privirile doamnelor și domnișoarelor, acum, în uniformă, nici nu mai poate fi vorba de mai puțină atenție. Mai puțin știut este faptul că Mihai Berar nu este nou în sfera aceasta. Bărbatul a fost și polițist în anul 2011.

Mihai Berar de la Exatlon este jandarm
Mihai Berar de la Exatlon este jandarm

Mihai Berar a fost reprezentantul Câmpiei Turzii la Exatlon în ediția cu numărul III a emiisunii-concurs. ”Mihai Berar, 29 de ani, lucrează în M.A.I., este absolvent de Drept, dar a urmat și cursuri de kinetoterapie. A practicat sporturi precum karate, volei, box, judo. Echilibrat, ambițios, acesta pare să fie un adversar redutabil în concurs”.

Mihai Berar, fost polițist
Mihai Berar, fost polițist

„Eu îl asemăn cu pasărea Phoenix”

„Eu îl asemăn cu pasărea Phoenix, pentru că de nenumarate ori, de-a lungul vieții, a , dar s-a ridicat de fiecare dată. Cred că are resursele necesare pentru a-și reveni complet și de data aceasta iar această accidentare să nu îl afecteze grav. Am observat că este mult mai rapid decât era la debutul în competitie, poate si datorita faptului că a mai slăbit dar, în mod cert, și pentru ca s-a obișnuit cu traseele. Din punct de vedere fizic, a pornit în forță și era într-o formă optimă, la începutul concursului, dar probabil că statul la baraca, atâta timp, si-a spus cuvantul în acest sens. Psihic, nu o să cedeze niciodată„
Sora lui Mihai Berar