07 mart. 2024 | 00:10

Jador a cerut-o pe Oana Ciocan de soţie! „Băi, ce-i asta?!”. Ce s-a întâmplat în junglă după cererea în căsătorie, imagini de neratat

Monden
Jador a cerut-o pe Oana Ciocan de soţie!
Surpriză de nedescris la Survivor All Stars! Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan. Momentul emoționant, difuzat la TV.

Surpriză de nedescris în ediția de miercuri, 6 martie 2024, de la Survivor All Stars. Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan chiar în fața camerelor de filmat, cu puțin timp înainte de a părăsi Republica Dominicană. Ce s-a întâmplat în junglă i-a uimit pe toți. Foto

Iubita lui Jador s-a alăturat show-ului filmat în Republica Dominicană

Ediția de miercuri, 6 martie 2024, de la Survivor All Stars este una tensionată fiindcă Jador va trebui să părăsească Republica Dominicană. Decizia a fost luată de producătorii reality-show-ului, ca urmare a faptului că artistul a încălcat regulile concursului difuzat la TV.

Se pare că Jador a aflat că iubita lui, Oana Ciocan, se află la un hotel din apropierea locului unde se filmează reality-show-ul de la Pro TV. A apelat la colegii săi pentru a fi eliminat din concurs, astfel încât să-și poată vizita iubita. Doar că aceștia n-au vrut, motiv pentru care cântărețul a fugit.

Gestul romantic ce a condus la eliminarea lui Jador de la Survivor All Stars

Da, Jador a luat-o la fugă la propriu prin Republica Dominicană, părăsind teritoriul dedicat filmărilor pentru Survivor All Stars, din dorința de a-și vedea cât mai repede iubita. Decizia romantică i-a adus însă eliminarea din concurs. Ultimele momente petrecute în show au fost difuzate miercuri, 6 martie 2024.

În ediția în cauză a Survivor All Stars, Jador poate fi văzut ultima dată în concurs, convingându-i pe producătorii emisiunii să-i permită să își vadă partenera. Daniel Pavel a oprit-o pe Oana Ciocan la sfârșitul probei de imunitate, anunțând-o că Jador vrea să îi spună ceva.

Jador și Oana Ciocan, din nou împreună după două luni

Reîntâlnirea dintre Jador și Oana Ciocan a fost parcă desprinsă din filme. Cântărețul de manele și iubita lui s-au sărutat cu patos după două luni de zile în care nu s-au mai văzut la față. Prezentatorul emisiunii a provocat-o pe noua concurentă să povestească despre relația lor.

Oana Ciocan i-a spus lui Daniel Pavel că povestea de dragoste dintre ea și Jador a început la Survivor România, însă a ținut acest lucru secret, ca nimeni să nu atace acest lucru. Când a revenit în Dominicană, l-a căutat cu privirea, fără să știe că a fost eliminat. Când nu l-a găsit, a crezut că totul e o glumă.

Producătorii Pro TV le-au permis îndrăgostiților să se revadă

Oana Ciocan a aflat ulterior că Jador a fost eliminat din concurs. Vestea a întristat-o, fiindcă a mărturisit că avea mai mult curaj dacă era și iubitul său prezent în Republica Dominicană. Daniel Pavel și-a exprimat speranța că tânăra va fi bine și își va găsi echilibrul de care are nevoie.

„Povestea asta are un final. Avem o surpriză pentru tine. O să mergi într-un loc unde vei afla adevărul chiar de la cine trebuie. Să nu leşini! Am încredere în tine, ia-ţi energia de care ai nevoie şi bucuraţi-vă de a trăi Survivor frumos. Sunteţi minunaţi!”, a spus Daniel Pavel.

„În loc să îi spun că o iubesc, îi spun că e grasă”

După vorbele prezentatorului emisiunii, Oana Ciocan a plecat în junglă pentru a se întâlni cu Jador. Revederea a fost una emoționantă. Au plâns, s-au sărutat, s-au îmbrățișat… Artistul a mărturisit că a simțit atât de mare bucurie încât s-a sensibilizat profund și nu și-a putut stăpâni trăirile.

„Ştii că eu nu sunt capabil să scot cuvinte frumoase pe gură pentru că mi-e ruşine, aşa că am scris. După ce o citeşti, o arzi. (În spate: Eu de multe ori în loc să îi spun că o iubesc, îi spun că e grasă. Mi-e ruşine să vorbesc frumos, nu ştiu de ce. Îmi e ruşine să spun te iubesc, eşti fata cu care îmi doresc să am copii)”, a spus Jador la Survivor All Stars.

Jador a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Oana Ciocan

Oana Ciocan a citit scrisoarea de la Jador, apoi a început să plângă. Toată viața am alergat după succes – au fost cuvintele pe care iubitul său i le-a transmis -, dar aici mi-am făcut curaj să alerg după dragoste. Nimeni nu mi-a oferit-o, doar tu. Ești muza mea, toate piesele ți le voi dedica ție.

„Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna”, a fost concluzia notată de Jador în scrisoarea către iubita lui, continuând momentul cu o cerere în căsătorie chiar în fața camerelor de filmat: „Eu te iubesc pe tine şi vreau să fii femeia mea. Vrei să fii soţia mea?”.

Oana Ciocan a rămas șocată, declarându-i totodată că vrea să se căsătorească cu el.

„Băi, ce-i asta? Normal că vreau! Ştiai deja răspunsul”, a spus iubita lui Jador, cântărețul concluzionând: „Am cunoscut-o aici, normal că am cerut-o aici. Gata, mă însor! Mă pun la casa mea, fac şi copil. Îţi dai seama ce spune mama ei? Doamne, îmi e ruşine!”.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Macron, din ce în ce mai înverșunat. Noi declarații alarmante
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Statul plăteşte câte 15.000 de lei. Românii ce vor primi cele 2 vouchere. E urgent
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro