06 mart. 2024 | 20:35

Cine este Oana Ciocan, logodnica lui Jador. Concurenta de la Survivor România i-a furat iremediabil inima. Cu ce se ocupă

Monden
Cine este Oana Ciocan, logodnica lui Jador. Concurenta de la Survivor România i-a furat iremediabil inima. Cu ce se ocupă
Cine este Oana Ciocan, logodnica lui Jador. Concurenta de la Survivor România i-a furat iremediabil inima. Cu ce se ocupă

Jador trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, de când s-a logodit cu femeia mult iubită. Cererea în căsătorie a fost una specială, chiar în cadrul competiției Survivor All Stars. Toată lumea îl cunoaște pe marele manelist, dar viitoarea lui soție nu este la fel de celebră. CIne este Oana Ciocan, cea cu care artistul vrea să se căsătorească.

Jador s-a logodit la Survivor All Stars

Jador, unul dintre concurenții emisiunii Survivor All Stars, va fi nevoit să părăsească competiția din Republica Dominicană. Decizia a fost luată de producătorii reality-show-ului, în urma constatării încălcării regulilor concursului de către artist.

Jador, cunoscut pentru personalitatea sa puternică și pentru implicarea sa în diferite evenimente din concurs, a aflat că iubita sa, Oana Ciocan, se află într-un hotel din apropierea locului unde se desfășoară filmările emisiunii Survivor.

Conștient de această situație, Jador a încercat să găsească o soluție pentru a putea fi alături de partenera sa. Astfel, a apelat la colegii săi din concurs, cerându-le sprijinul pentru a fi eliminat din competiție, permițându-i astfel să-și viziteze iubita.

Cu toate acestea, colegii lui Jador nu au fost de acord să îi acorde acest favor, întrucât acest lucru ar fi implicat o încălcare a regulilor și ar fi avut un impact asupra echității competiției. Nemulțumit de refuzul colegilor săi și dornic să fie alături de persoana dragă, cântărețul a luat decizia drastică de a fugi din competiție.

Ulterior, artistul a reușit să își îndeplinească marele vis: acela de a o cere pe Oana în căsătorie. Cererea a fost una spectaculoasă și va putea fi urmărită în ediția din miercuri, 6 martie 2024, a emisiunii Survivor All Stars.

Cu ce se ocupă Oana Ciocan

Oana Ciocan, cunoscută pentru participarea sa în ediția anterioară a show-ului Survivor România, s-a reîntors pe micile ecrane pentru a-i încuraja și inspira pe concurenții din sezonul următor.

După ce echipa Războinicilor a suferit pierderi importante în sezonul precedent, iar Oana Ciocan nu a reușit să ajungă până la final, aceasta a dorit să se întoarcă în competiție cu o determinare sporită pentru a-și îndeplini visul de a câștiga.

În vârstă de 26 de ani, Oana Ciocan este cunoscută nu doar pentru prezența sa în mediul online ca creator de conținut, ci și pentru pasiunile sale pentru aventură și competiție. Deși poate părea o domnișoară elegantă și stilată, Oana nu ezită să se implice în activități precum drumețiile montane sau turele cu schiurile, demonstrând un spirit de aventură și o determinare de invidiat.

Încă de la intrarea sa în concursul Survivor România 2022, Oana Ciocan și-a evidențiat latura luptătoare și competitivă, exprimându-și dorința arzătoare de a câștiga. Deși parcursul său în sezonul anterior s-a încheiat prematur, participarea sa a lăsat o impresie puternică asupra telespectatorilor și a fanilor emisiunii.

Recent, fanii show-ului au avut parte de o surpriză plăcută, când Daniel Pavel a anunțat că Oana Ciocan, alături de alți câștigători ai edițiilor anterioare precum Alex Delea, Zanni și Elena Chiriac, se vor alătura concurenților în jungla din Republica Dominicană. Aceștia s-au implicat deja în activitățile din concurs, oferindu-și sprijinul și sfaturile pentru participanții din sezonul curent.

Totul a pornit de la o provocare online între Alex Delea și Zanni, cei doi foști câștigători ai show-ului, care și-au propus să revină în competiție pentru a demonstra încă o dată că au ceea ce trebuie pentru a face față provocărilor din junglă.

Așadar, întoarcerea lor alături de Oana Ciocan și Elena Chiriac promite să aducă un plus de intensitate și emoție în competiția Survivor România 2023.

Jador, aspru criticat după descalificare

Majda Aboulumosha, fosta concurentă de la Survivor, a ales să își explice decizia de a nu face parte din sezonul suprem al concursului prezentat de Daniel Pavel și difuzat la Pro TV, preferând să urmărească competiția de acasă.

Într-un interviu exclusiv acordat pentru Playtech Știri, vedeta a oferit detalii despre perspectiva sa asupra evenimentelor din cadrul emisiunii, inclusiv despre fuga lui Jador din Survivor All Stars.

Aboulumosha a dezvăluit că gândul de a renunța la greutățile din competiție era unul prezent nu doar în mintea ei, ci și în cea a colegilor săi din sezonul în care au participat. Ea a menționat că, deși niciodată nu a luat în considerare să evadeze fără să spună nimic, dorința de a scăpa de presiunea și dificultățile din concurs era o reacție umană naturală.

„În ceea ce privește fuga lui Jador din Survivor All Stars, Majda Aboulumosha a evitat să ofere comentarii directe pentru a evita interpretările greșite. Cu toate acestea, ea a subliniat că înțelege dificultatea din spatele unei astfel de decizii și a recunoscut că și în sezonul său s-au întâlnit situații tensionate, dar întotdeauna s-au găsit soluții înțelese de ambele părți.

Să știi că foarte mulți dintre noi, în momentul în care eram îngrădiți ne venea să fugim de acolo. Adică ne gândeam cum am putea să scăpăm de acolo. Nu am avut gândul acesta să evadez fără să spun, dar era primul gând care îți venea ca să poți să renunți la tot ce este greu.

Nu aș vrea să comentez ca să nu se interpreteze. Pot doar să spun că înțeleg greul pe care îl duce un om când ia o asemenea decizie și în sezonul meu s-au mai practicat anumite lucruri, dar întotdeauna s-a înțeles. Adică fie de o parte, fie de cealaltă”, ne-a declarat vedeta.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se schimbă totul din 1 iunie. Românii, obligați să accepte. Guvernul a dat ordin
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro