Izabela, prietenă cu Luiza, s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Ce a pățit apoi fata

Izabela, prietenă cu Luiza, s-a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. Ce a pățit apoi fata

Izabela, prietena Luizei, care trece acum prin clipe groaznice, a fost și ea în mașina morții a lui Dincă. Ce a pățit tânăra și cum a ajuns să-și schimbe soarta? Izabela este la momentul actual amenințată cu moartea de fostul ei prieten , iar poliția nu intervine din motive absolut jenante.

Caz Caracal: Izabela, prietena Luizei, s-a urcat și ea în mașina lui Dincă

Găsirea firului poveștii crimelor din Caracal și căutarea dreptății se răsfrânge pe prietenele, rudele și familiile victimelor. Izabela, prietena Luziei, este amenințată cu moartea, iar poliția, pe lângă faptul că nu mișcă un deget, o amenință că o amendează dacă mai sună la 112, conform Libertatea.ro. Oamenii se știu între ei în orașele micuțe ca cel de dimensiunea Caracalului.

După moartea Luizei, povestea Izabelei s-a descoperit. Tânăra provine dintr-o familie liniștită și modestă. Tatăl său, fost profesor de limba și literatura română, a murit, astfel că a rămas în grija unui tutore. Poliția s-a dovedit a fi foarte supărată pe reproșurile profesorului de română în privința greșelilor gramaticale de clasa a III-a pe care le fac oamenii legii chiar și la simple amenzi.

Izabela, prietena Luizei, a urcat și ea în mașină cu Gheorghe Dincă. Cum a scăpat din mâinile crimianlului?

Izabela, prietena Luizei, a urcat și ea în mașină cu Gheorghe Dincă. Cum a scăpat din mâinile crimianlului?

Agresiuni și amenințări cu moartea sub ochiul „vigilent” al poliției

Acum, când fata cadrului didactic are nevoie de ajutor, autoritățile nu i-l oferă, răzbunându-se pe atitudinea tatălui Izabelei. Povestea începe abia acum, și Izabela a mers la ocazie la Gheorghe Dincă, dar a reușit să scape ca prin urechile acului pentru că se afla alături de bunica sa atunci.

CITEȘTE ȘI:

Cum își numea Gheorghe Dincă victimele. Alexandra și Luiza nu sunt identificate după nume, ci în funcție de perioada din an în care au fost răpite

Declarație cinică a lui Gheorghe Dincă. Spune că Luiza i-ar fi cerut bani iar el i-a oferit altceva în schimb

Mărturia cutremurătoare a criminalului Gheorghe Dincă, despre Luiza – fata dispărută în luna aprilie. A violat-o timp de 3 luni, iar apoi a ucis-o

Izabela trăiește un coșmar, fiind amenințată de fostul ei prieten cu parul, în propria curte. Din păcate, se ajunge iar la veșnica poveste ce pare că urmărește la nesfârșit autoritatea românească: victima devine vinovat și este singura care ajunge să plătească. Poliția nu mișcă un deget pentru a o ajuta, iar…mai mult decât atât, fata riscă amenzi grosolane pentru faptul că dorește apărare. Nimeni nu ia atitudine în țara lui: “Te amendăm dacă mai suni la 112!” 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI