Prietena Luizei Melencu, amenințată cu parul. Polițiștii au avut o reacție jenantă

Prietena Luizei Melencu, amenințată cu parul. Polițiștii au avut o reacție jenantă

Prietena Luizei Melencu a fost amenințată cu parul, iar poliția nu intervine în niciun fel. Motivul pentru care oamenii legii stau și privesc la o asemenea agresiune este halucinant?

Izabela Biră, prietena Luizei Melencu, amenințată cu parul

Prietena Luzei Melencu a fost amenințată cu parul, în curte. Este vorba despre Izabela Biră, în vârstă de 15 ani. Poliția nu a intervenit în niciun fel să asigure siguranța fetei. ”Agenții fac asta pentru că tatăl Izabelei, Mitrică Biră, era profesor și îi ajuta pe oameni să reclame abuzurile poliției, susține tutorele Izabelei, fata agresată, conform libertatea.ro.

În Dioști, tatăl prietenei Luizei Melencu a încercat mereu să facă dreptate. Mitrică Biră a fost profesor timp de 42 de ani la școla din comună și i-a acuzat de nenumărate ori pe polițiști pentru faptul că nu-și cunosc nici măcar limba și comit greșeli uriașe în procesele verbale sau în alte documente pe care le completează. Riscurile implicării profesorului de română se refrâng acum în neimplicarea polițiștilor în agresiunea împotriva tinerei.

Prietena Luizei Melencu, amenințată cu parul. De ce nu intervine poliția? Sursa Foto: captură libertatea.ro
Prietena Luizei Melencu, amenințată cu parul. De ce nu intervine poliția? Sursa Foto: captură libertatea.ro

Luiza trăiește?

Conform Capital, există imagini în care Luiza Melencu ar fi fost surprinsă într-un loc public. Mătușa Luizei a făcut o serie de declarații despre noua direcție în care va merge ancheta dispariției fetei. „Cu privire la acel filmuleț din mall, ne-am uitat la imagini, nu este Luiza. Mama spune că Luiza nu e moartă. Instinctul ei de mamă spune asta. Nu era niciun motiv ca Luiza să stea ascunsă. Măcar mamei ei îi spunea. Erau prietene”, a declarat mătușa Luizei.

„Familia Luizei este supărată că nu a fost anunțată să participe la cercetare. Au declarat că Luiza a plecat în ziua dispariției cu un rucsac, care a fost găsit aici. Măcar nu a chemat pe nimeni din familie să recunoască acel rucsac. Nu cheamă pe nimeni. Noi n-am aflat nimic de fată decât de la televizor.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI