05 aug. 2019 | 19:50

Cum își numea Gheorghe Dincă victimele. Alexandra și Luiza nu sunt identificate după nume, ci în funcție de perioada din an în care au fost răpite

Știri generale
Cum își numea Gheorghe Dincă victimele. Alexandra și Luiza nu sunt identificate după nume, ci în funcție de perioada din an în care au fost răpite
Cum își numea Gheorghe Dincă victimele?

S-a aflat cum își numea Gheorghe Dincă victimele. Alexandra și Luiza nu purtau un nume în mintea bolnavă a criminalului care le-a luat viețile. Acestea erau identificate după numele lunii în care au ajuns pe mâna lui.

Cum își numea Gheorghe Dincă victimele?

Astăzi, 5 august, Gheorghe Dincă aconsiderat de cuviință oportun să dea și o pistă adevărată poliției, pe motiv să nu-i mai plimbe de colo-colo, precum ar fi spus criminalul. Acesta a susținut că rămășițe din trupul Luizei ar fi aruncate în pădurea de lângă casa acestuia din Caracal. O pistă corectă! Anchetatorii au luat cu asalt perimetrul indicat de Dincă și au găsit un sac plin cu cenușă și oase umane. Probele extrem de importante pentru anchetă au fost duse la testele ADN pentru a putea dovedi dacă într-adevăr Luiza a murit sau nu.  Avocatul familiei tinerei în vârstă de 17 ani crede că nu este nicidecum vorba despre fată, ci doar despre o altă victimă a criminalului din Caracal.

„El le are pe luni, pe perioade. Nu știe să spună exact cum le chema. Le localizează în funcție de peruoadele din an, așa le spune. Nu se știe exact dacă este Luiza pentru ca nu a știut exact cum se numește victima”, a declarat o sursă din anchetă.

Cum își numea Gheorghe Dincă victimele?

Cum își numea Gheorghe Dincă victimele?

” A început să dea informații datorită măiestriei unui politist”

„Gheorghe Dincă a început să dea informații datorită măiestriei unui politist care a reusit sa intre in mintea lui. Un polițist de la Poliția Capitalei a reușit să obțină informațiile acestea comportându-se frumos cu Gheorghe Dincă, empatizând cu acesta. La un moment dat, Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor: <Nu mai vreau să vă fac să vă plimbați degeaba>”, a declarat corespondentul Digi24, Ioana Ciurlea.

Surse apropiate anchetei au confirmat pentru Digi24 că informațiile au fost obținute cu ajutorul unui polițist care a fost capabil să intre în mintea criminalului, după numeroase zile în care anchetatorilor li sau oferit mărturii mincinoase din partea inculpatului.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Anunț pentru PROPRIETARII de case și terenuri. Guvernul PREGĂTEȘTE schimbări majore
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro