iUmor Live Video pe Antena 1 – Vezi emisiunea de vineri, 8 noiembrie

iUmor Live Video pe Antena 1 – Vezi emisiunea de vineri, 8 noiembrie
Emisiunea iUmor de pe Antena 1 - Live Video - ediția a 8 a

Fanii emisiunii iUmor pot urmări Live pe Antena 1 ediția de vineri, 8 noiembrie! Scena celebrei emisiuni se va umple de umor de bună calitate, iar cei trei jurați la fel de celebri vor fi dați pe spate din nou de numerele de stad-up comedy și de magie care vor încânta publicul și telespectatorii.

Emisiunea iUmor de pe Antena 1 – Live Video – ediția a 8 a

Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii Te Cunosc de Undeva!, a fost invitat special a emisiunii iUmor în ediția de săptămâna trecută! Fără milă, vedeta a venit să ia juriul iUmor la „roast”, dar a arătat că nu are nicio reținere să se ia nici de colegii din show-ul pe care îl prezintă tot la Antena 1.

Seleși a arătat că are simțul umorului foarte dezvoltat, așa că a început cu o glumă la adresa lui: “Dragii mei, mă bucur că sunt aici, am foarte mari emoții! În seara asta o să fiu mai diferit, nu o să fiu foarte amuzant pentru că nu aveți prompter, iar eu sunt obișnuit cu el!”. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu au scăpat de răutățile pregătite de invitat, dar nici prezentatorii, Dan Badea și Șerban Copoț, nu au fost deloc menajați!

Juriul a fost încântat de prezența lui Seleși

La sfârșitul momentului, Cheloo a propus să facă toți o poză, ca să aibă ca amintire momentul de la iUmor: “Am dori să facem o poza toți! L-am cunoscut personal pe Cosmin Seleși, mi se pare un băiat foarte de treabă, foarte simpatic, de bun simț, nu l-am tratat ca pe un invitat pentru că este mult prea familiar în acest trust. Ne bucurăm că nu ne-a indispus!”

Cosmin Seleși la i Umor, ediția de vineri 1 noiembrie.
Ediția a 8 a a emisiunii iUmor de pe Antena 1 – Live Video.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar concurenții care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Live Video iUmor ediția a opta din 8 noiembrie

Este start joc în sezonul 7 al emisiunii iUmor.  Poți să urmărești Live Stream Online pe Antena 1, ediția a 8 a a show-ului, unul care se anunță de zile mari. Jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au același rol și vor căuta în continuare noi talente printre magicieni, mimi sau numere de stand up comedy. AICI POȚI SĂ VEZI AL ȘAPTELEA EPISOD AL EMISIUNII.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR:

INSTALEAZĂ APLICAȚIILE ANTENAPLAY:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI