Câți copii are Cheloo. S-a despărțit de femeia care l-a făcut tată prima oară. Puțini știu asta despre juratul iUmor

Câți copii are Cheloo. S-a despărțit de femeia care l-a făcut tată prima oară. Puțini știu asta despre juratul iUmor
Câți copii are Cheloo. S-a despărțit de femeia care l-a făcut tată

Cheloo, juratul de la ”iUmor”, își ține familia departe de ochii presei. Printre puținele lucruri care s-au ferit de discreție au fost doar informațiile: câți copii are și despărțirea de femeia care l-a făcut tată.

Câți copii are Cheloo?

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, este unul dintre membrii trupei ”Paraziții”. Deși este jurat la ”iUmor”, expunându-se, astfel, publicului, își ține departe de reflectoare viața personală. El își trăiește viața în discreție, astfel că foarte puțini știu că nu de mult el a devenit tată, pentru a doua oară, după ce s-a despărțit de fosta soție, Daniela Niculescu.

Câți copii are Cheloo. S-a despărțit de femeia care l-a făcut tată. Puțini știu asta despre juratul iUmor
Jurații de la ”iUmor”

Separarea celor doi a fost mediatizată la acea vreme, dat fiind că fosta parteneră l-a acuzat de infidelitate și violență. Cu noua iubită, Dana Elena, lucrurile au stat diferit, iar viața sa intimă a rămas intimă. S-a aflat doar că are un băiat cu prima lui soție, iar cu actuala iubită mai are doi copii. Cheloo nu iese prea des însoțit de partenera sa și a făcut tot ce este posibil pentru ca urmașii lui să nu fie surprinși de fotreporteri.

”Lumea e preocupată de viața mea personală, lucruri pe care refuz să le discut”

Despre refuzul său de a-și expune mai mult familia, artistul a spus că:”Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”.

Pentru curioși, Cheloo s-a căsătorit în 2007 cu Daniela Niculescu, cu care are un fiu pe nume Ștefan. În urma unui scandal domestic, în care au fost implicați și părinții Danielei, cuplul a fost reclamat de vecini și amendat de poliție. În 2010, o altă ceartă l-a determinat pe rapper să plece de acasă, drept pentru care soția a făcut plângere împotriva lui pentru abandon familial. Daniela a devenit dependentă de heroină și a fost internată la Spitalul Floreasca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI