iUmor Live Video pe Antena 1 – Vezi emisiunea de vineri, 25 octombrie

iUmor Live Video pe Antena 1 – Vezi emisiunea de vineri, 25 octombrie
Episodul 7 din iUmor, live video online pe Antena 1 – vineri, 25 octombrie.

Sezonul 7 iUmor continuă la Antena 1 cu un nou episod, vineri, 25 octombrie 2019, de la ora 20:00. Telespectatorii vor avea parte de mai multe surprize, iar Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor fi din nou puși în situații stânjenitoare. Emisiunea poate fi urmărită și în format live video online. Concurenți care sparg tiparele, momente inedite și situații complet neașteptate, în a șaptea ediție a emisiunii iUmor!

Episodul 7 din iUmor, live video online pe Antena 1 – vineri, 25 octombrie

Nu este pentru prima oară când spunem că la iUmor chiar le-am văzut pe toate! Totuși, concurenții din sezonul șapte al emisiunii ne contrazic și ne arată că oricând se poate și mai bine (sau mai rău, depinde de situație).

Concurenții vor avea fel de fel de numere, de la magie, stand-up comedy, spectacol ca la circ până la deghizări bizare. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea parte de câteva surprize de proporții începând cu ora 20:00 pe Antena 1.

Ce s-a întâmplat în ediția a 6 a

  • Adi Bobo și-a făcut apariția și a început să facă un super număr de stand up comedy despre viață, relații, mers la sală și alte nebunii cu care ne confruntăm toți!
  • Următorul concurent care a urcat pe scena emisiunii iUmor în ediția șase din cel de-al șaptelea sezon este Sylar, un „englez” care a reușit să îi uimească pe toți cu un super truc de cărți!
  • Angi Moisescu, celebra Bad Angie care a făcut spectacol în emisiunea Chefi la cuțite, ajungând până în semifinală, a venit să facă roast de cinci stele la iUmor!
  • Show-ul iUmor a continuat cu Alex Șerban, un corporatist cu o mare pasiune pentru glume și stand up comedy!
  • Trupa „Y 3 Covi” a venit tocmai din Țara Galilor pentru a face un super show de zile mari pe scena emisiunii iUmor! Cei trei bunicuți simpatici s-au declarat fascinați de țara noastră.
  • În cea de-a șasea ediție din sezonul șapte iUmor și-a făcut apariția inclusiv morsa Sethward, care a decis să-și distreze publicul cu acrobații tot mai îndrăznețe!
  • Moment de senzație în a șasea ediție din sezonul șapte iUmor, atunci când doi concurenți celebri și-au unit forțele pentru un super număr de comedie! Pe scenă și-a făcut apariția o echipă de șoc formată din Pipino de România și Gică Gavrilă, care a venit alături de o superbă cățelușă. Delia a tras de manetă și a luat astfel o decizie uriașă: Pipino de România și Gică Gavrilă nu mai au voie să revină în următorul sezon iUmor!
un moment din emisiunea iUmor, sezon 7 ediția a 6a.
Ediția a 7 a a emisiunii iUmor de la Antena 1 -Live video.

Live Video iUmor ediția din 25 octombrie

Este start joc în sezonul 7 al emisiunii iUmor.  Poți să urmărești Live Stream Online pe Antena 1, ediția a 7 a a show-ului, unul care se anunță de zile mari. Jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au același rol și vor căuta în continuare noi talente printre magicieni, mimi sau numere de stand up comedy. AICI POȚI SĂ VEZI AL ȘASELEA EPISOD AL EMISIUNII.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR:

INSTALEAZĂ APLICAȚIILE ANTENAPLAY:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI