iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 29 noiembrie

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 29 noiembrie
Ediția a 11 a emisiunii iUmor de la Antena 1 - Live Video

Vineri, 29 noiembrie, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează o nouă ediție incendiară a emisiunii iUmor, cu care postul trustului Intact continuă să înregistreze audiențe de-a dreptul spectaculoase. Ajunsă la sezonul cu numărul șapte, producția continuă să-și surprindă telespectatorii cu noi momente savuroase, susținute atât de concurenți, cât și de invitații speciali ai fiecărei seri.

Ediția a 11 a emisiunii iUmor de la Antena 1 – Live Video

De această dată, pe scena îndrăgitului show de comedie și – a facut apariția Sebastian Greavu cu speranțe mari, mai ales că de o săptămână i se tot zbătea pleoapa dreaptă – semn clar că se va întâmpla ceva bun pentru el. Concurentul a reușit să surprindă pe toată lumea, iar Mihai Bendeac i-a lansat o provocare. Aranjat, elegant, cochet, Sebastian Greavu a adus pe scena „iUmor” un număr la care nu s-ar fi așteptat nimeni. A mimat un cântăreț de operă.

„Puțină cultură la «iUmor» nu strică! Ne-am umplut de cultură”, a apreciat Dan Badea.

Americanul cu superputeri

Americanul Jamie Keeton, cunoscut drept Canhead, care a reușit să intre în Cartea Recordurilor, datorită unor „superputeri” pe care le are, a venit tocmai din Statele Unite ale Americii pe scena „iUmor”. I-a făcut o farsă lui Mihai Bendeac și l-a fascinat pe Cheloo.

Can Head a intrat în Guinness World Records pentru că a reușit să își lipească de el cele mai multe doze, folosindu-şi doar pielea. Concurentul a descoperit la vârsta de șapte ani că pielea lui este diferită, pentru că jucăriile i se lipeau de mâini.

Concurenți ai emisiunii iUmor, sezonul 7, ediția 10.
iUmor de pe Antena 1 – Live Video -ediția de vineri 29 noiembrie

”Cea mai emoționată concurentă”

Mihai Bendeac a fost dojenit de „cea mai emoționată” concurentă care a călcat vreodată pe scena „iUmor”, după ce a încercat să o ajute. Juratul a remarcat că a început să fie „prost de bun”.

„Nu a fost nimeni atât de emoționată pe această scenă!”, i-a spus Mihai Bendeac concurentei Daria Drăghici, care a cerut, de altfel, un scaun pe scenă, deoarece îi tremurau prea tare picioarele.
După ce Mihai Bendeac a întrerupt-o de mai multe ori, încercând să o ajute, Oana Daria Drăghici s-a supărat.

„Am emoții, iar faptul că mă întrerupi, chiar dacă este critică constructivă și apreciez. Este ajutor, dar îmi strică firul și mă pierd și nu e OK”, i-a spus ea lui Mihai Bendeac.

Concurentul trimis la iUmor de ”câteva beri”

Bogdan Călin a venit la „iUmor” pentru că l-au trimis „câteva beri” și a reușit să stârnească hohote de râs, dar și să-l facă pe Mihai Bendeac să piardă la un joc pe care l-a propus el. În plus, i-a supărat pe Delia și Cheloo. Concurentul a venit cu mai multe glume scrise de el, ce încep cu „Bună, ești «cunva»”, pe care, de altfel, obișnuiește să le publice pe un cont de Instagram.

„Bună, ești cunva din Craiova? Că mi-a ajuns cuțitul la os!”, „Bună, ești cunva sicriu? Că ai măsuri perfecte”, „Bună, ești cunva Dan Negru? Că toți vor să facă revelionul cu tine” și „Bună, ești cunva Nadia? Că am auzit că vă plac hainele Comăneci lungi!”, au fost câteva dintre glumele lui Bogdan Călin.

Un pescăruș în platoul „iUmor”

A scăpat un pescăruș în platoul „iUmor”, în timpul numărului prezentat de Vasile Tăiș, supranumit de Cheloo „fiul cutremurului”, după ce concurentul a precizat că este din Vrancea.

Mai exact, în timpul numărului făcut de Vasile Tăiș, s-a auzit un „glas de pescăruș” în platou. Un spectator râdea în hohote, cu sunete despre care ai fi putut să juri că erau făcute de un pescăruș.

Lioz Shem Tov a revenit la „iUmor”

A fost nevoit să își regândească numărul pe care îl pregătise, pentru că și-a pierdut bagajul. Concurentul a improvizat un moment de magie, cu ce a găsit.

Mai exact, după ce concurentul a venit tocmai din Israel, a avut ghinionul de a-și pierde bagajul și a fost nevoit să își cumpere diverse obiecte pentru a putea realiza un număr plin de umor în fața juraților.

Valeriu Băeșu, un concurent „de gen masculin”

Acesta și-a făcut calculele și a ajuns la concluzia că va fi câștigătorul „iUmor”! A reușit, cu siguranță, să facă un număr memorabil și atât de „profund”, încât… Cine să îl fi înțeles?

„Doamne, Iisuse Hristoase, Sfântă Născătoare de Dumnezeu, dacă am pomenit vreodată așa ceva! Eu în șapte sezoane nu am văzut un număr așa de interesant! Știu că sună foarte ciudat venind din partea mea. Tu ești sănătos la cap?”, a reacționat Mihai Bendeac.

Live Video iUmor ediția a noua din 29 noiembrie

Este start joc în sezonul 7 al emisiunii iUmor.  Poți să urmărești Live Stream Online pe Antena 1, ediția a 11 a a show-ului, unul care se anunță de zile mari. Jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au același rol și vor căuta în continuare noi talente printre magicieni, mimi sau numere de stand up comedy. AICI POȚI SĂ VEZI AL ȘAPTELEA EPISOD AL EMISIUNII.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR:

INSTALEAZĂ APLICAȚIILE ANTENAPLAY: