Delia a dezvăluit la iUmor de ce o ceartă mama ei acasă. Cum au reacționat colegii ei de la Antena 1

Delia a dezvăluit la iUmor de ce o ceartă mama ei acasă. Cum au reacționat colegii ei de la Antena 1
Delia a dezvăluit la iUmor de ce o ceartă mama ei acasă

Noua ediție ”iUmor” a adus multe râsete, dar și dezvăluiri. Delia le-a spus colegilor de ce se nasc dispute între ea și Gina Matache, mama ei. Cum au reacționat Bendeac și Cheloo când au auzit de ce o ceartă acasă?

Delia a dezvăluit la ”iUmor” de ce o ceartă mama ei acasă

Delia și mama ei, interpreta de muzică populară Gina Matache, au o relație foarte bună, lucru care se observă din aparițiile televizate. Când sunt una lângă alta, artistele sunt numai un zâmbet, însă, în spatele lui, ca în oricare relație interumană, există și ”ciocniri”.

Delia a vorbit deschis dspre toate disputele, în ediția de vineri, 22 noiembrie, a show-ului ”iUmor”. Cântăreața a povestit că hainele reprezintă subiectul cel mai sensibil în relația ei cu mama sa, Gina considerând că dă prea mulți bani pe vestimentații.

Artista, fashion icon

Artista a devenit un fashion icon atât pentru colegele de scenă, cât și pentru admiratoarele ei, solista încercând să țină ștacheta sus și să nu se uite la bani când merge la shopping. Deși a declarat în repetate rânduri că nu este genul de femeie pentru care o haină e de unică folosință, vedeta Antena 1 nu poate rula des ținutele sau accesoriile, dat fiind că multe dintre colegele sale de scenă se inspiră de la ea și își comandă aceleași lucruri.

Delia a dezvăluit la iUmor de ce o ceartă mama ei acasă. Cum au reacționat colegii ei de la Antena 1
Delia și Bendeac, la iUmor

Pentru a-și asigura ținute noi și mai ales originale la fiecare apariție, interpreta e atentă la tendințele internaționale și merge des în magazinele sale preferate din Europa, de unde își achiziționează cele mai noi colecții. Astfel, o sesiune de shopping o poate ușura de câteva mii de euro, dar nu e capăt de țară, căci Delia este una dintre cele mai bine plătite soliste din România.

Cum au reacționat colegii ei de la Antena 1

Pe de altă parte, oricât de bine ar fi plătită, miile de euro per sesiune de cumpărături o deranjează pe mama sa, care îi reproșează mereu că: ”măi, mamă, cheltui pe trențele astea ordinare. Nu mai ești copil”.

Cât despre ce cred colegii, deși nu este pentru prima dată când o întreabă care este valoarea hainelor pe care le poartă, aceștia rămân de fiecare dată uluiți, ca în această seară.

””Băi, cât de tari sunt adidașii ăștia!”, a reacționat la un moment dat Bendeac, referindu-se la încălțările Deliei.

„Transformers”, i-a răspuns imediat cântăreața, explicând stilul inedit pe care îl poartă.

„Cât costă o pereche de tălpoși d-ăștia?”, a fost și reacția lui Cheloo.
„Ia intră pe net”, l-a îndrumat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI