iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 22 noiembrie

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 – Ediția de vineri, 22 noiembrie
Ediția a zecea a emisiunii iUmor de pe Antena 1 - Live Video

Vineri, 22 noiembrie, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează o nouă ediție incendiară a emisiunii iUmor, cu care postul trustului Intact continuă să înregistreze audiențe de-a dreptul spectaculoase. Ajunsă la sezonul cu numărul șapte, producția continuă să-și surprindă telespectatorii cu noi momente savuroase, susținute atât de concurenți, cât și de invitații speciali ai fiecărei seri.

Ediția a zecea a emisiunii iUmor de pe Antena 1 – Live Video

De această dată, pe scena îndrăgitului show de comedie și – a facut apariția Guy First, concurent  venit tocmai din Tel Aviv, Israel, pentru a-i încânta pe cei trei jurați cu o serie de sunete nemaiauzite până acum. Acesta a pregătit un număr de muzică veche, adăugând și un sunet total nou, obținut doar cu ajutorul palmelor.

„Cred că ai studiat mult pentru a reuși asta, pentru mine a fost perfect, ceva nou! Dacă te-ai muta în România și ai face astfel de concerte, ai avea concurență pentru că sunt mulți care sună…așa! Mai avem astfel de numere surprinzătoare? Mie îmi plac cel mai mult, acesta e genul meu de număr!”, îi va spune Delia, impresionată de ceea ce poate face tânărul artist.

Concurent al emisiunii iUmor, ediția a zecea, sezon 7.
Emisiunea i Umor de pe Antena 1 – ediția de vineri 22 noiembrie – Live Video.

Momentul nu a fost, însă, pe placul lui Cheloo, cel mai exigent dintre jurații emisiunii: „Este emoționant că poți să scoți din palme niște sunete ritmic, pe note, înseamnă mult exercițiu, multă muncă în această direcție. Dar hai să nu uităm că oamenii pe Pământ sunt predestinați să facă lucruri mult mai interesante”.

Cheloo, față în față cu Shelu, coșmarul său din sezonul trecut

Ediția de săptămâna trecută bifează și revenirea coșmarului lui Cheloo, considerat cel mai dur membru al juriului iUmor. Este vorba despre Shelu, care, după succesul din sezonul trecut, s-a întors pe scena show-ului pentru a-l cuceri pe rapperul de la Paraziții.

„Aici e Shelu, vorbește la persoana a treia, câteodată, la fel ca marii poeți. Bea cafele ca Balzac, 28 de ani pe 28 decembrie. Sunt inginer proiectant, dar visul se îndreaptă către artă, către schimbarea mentalității colective a omului”, s-a prezentat concurentul, înaintea de a-și pune în scenă numărul. Dacă sunteți curioși ce a ieșit, trebuie să urmăriți ediția din această seară, cu începere de la orele 20:00.

Live Video iUmor ediția a noua din 22 noiembrie

Este start joc în sezonul 7 al emisiunii iUmor.  Poți să urmărești Live Stream Online pe Antena 1, ediția a 10 a a show-ului, unul care se anunță de zile mari. Jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au același rol și vor căuta în continuare noi talente printre magicieni, mimi sau numere de stand up comedy. AICI POȚI SĂ VEZI AL ȘAPTELEA EPISOD AL EMISIUNII.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR:

INSTALEAZĂ APLICAȚIILE ANTENAPLAY:

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI