30 ian. 2022 | 19:33

Iuliana Beregoi, rănită în urma unui grav accident auto. Vedeta a făcut dezvăluiri noi

Monden
Iuliana Beregoi, rănită în urma unui grav accident auto. Vedeta a făcut dezvăluiri noi
Iuliana Beregoi, dezvaluiri despre accident

Iuliana Beregoi a fost implicată într-un accident auto. Ce s-a întâmplat cu vedeta noii generații? Tânăra cântăreață a venit cu detalii despre evenimentul care a marcat-o. Cum s-a petrecut totul și cum se simte vedeta? Solista nu a mărturisit momentan cine se afla la volanul mașinii. Impactul nu a avut loc recent, dar mai multe detalii despre eveniment au venit acum în spațiul public.

Iuliana Beregoi, rănită într-un accident auto: vedeta a făcut abia acum dezvăluiri

Iuliana Beregoi a fost implicată în 2020 într-un accident, iar abia de curând a deschis acest subiect sensibil. Aceasta a venit cu detalii și pe rețelele de socializare. Cântăreața este foarte activă în mediul online și împărtășește cu fanii și momentele mai puțin bune din viața sa și chiar și cele care o marchează.

Conform imaginilorde pe instagram, automobilul în care se afla solista a fost aproape distrusă în urma impactului. Iuliana a postat o fotografie în care avea capul parțial bandajat din cauza rănilor suferite în accidentul rutier.

În imaginile publicate se observă cum autoturismul în care se afla vedeta s-a izbit puternic de un copac. Impactul nu a avut loc recent, dar artista a împărtășit momentul cu urmăritorii ei acum.

Tânăra a mulțumit pentru susținerea acordată de fani și la finele mesajului a scris și data din care este mai puternică și în care s-a petrecut evenimentul nefericit. Din fericire, cântăreața a scăpat cu bine și nu a suferit complicații. Conform detaliilor, în momentul producerii accidentului condițiile meteorologice nu erau favorabile.

  • „Datorită voua sunt puternica❤️Va iubesc?13.10.20”, a scris Iuliana Beregoi.

Vești bune pe plan profesional

Iuliana este revelația Generației Z și se poate lăuda deja cu o carieră impresionantă. Aceasta a atins succesul, iar deși în viața personală mai are parte de unele momente neplăcute, când vine vorba despre muzică nu este deloc așa.

Blondina are peste 5 ani de când este în vizorul tuturor, lucru care a făcut-o să le mulțumească fanilor pentru susținere. Amintim că una din colaborările importante ale tinerei este cea cu Andreea Bălan, care i-a adus mai mult aprecierea românilor.

„De 5 ani creăm împreună magie.? De 5 ani împărțim emoții, zâmbete și speranțe.?De 5 ani suntem o mare familie, Generația Z.? Vă mulțumesc că îmi sunteți aproape! Sunt fericită că am cea mai mare familie dar și cea mai tare echipă.?? Vă iubesc! ❤??”, a scris Iuliana Beregoi în descrierea unui filmuleț de la unul dintre concertele ei.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro