Câți bani câștigă Iuliana Beregoi din Youtube la 16 ani. Mulți români doar visează la asta

Câți bani câștigă Iuliana Beregoi din Youtube la 16 ani. Mulți români doar visează la asta
Câți bani câștigă Iuliana Beregoi din Youtube la 16 ani

Iuliana Beregoi face senzație printre adolescenți, iar la numai 16 ani, aceasta câștigă sume uriașe din Youtube. Tânăra este originară din Republica Moldova și a reușit să cucerească publicul cu talentul ei.

Câți bani câștigă Iuliana Beregoi din Youtube la 16 ani

Însă puțini știu câți bani face Iuliana Beregoi din YouTube, iar sumele sunt impresionante. Adolescenta are succes în domeniul muzical, dar și datorită talentului actoricesc și în activitatea de vlogging, activitate care îi aduce acesteia și bani frumoși.

Iuliana Beregoi s-a remarcat în urma cu patru ani, pe când avea numai 12 ani, dar frumoasa moldoveancă de peste Prut a avut succes rapid, atrăgând destul de repede adolescenți pe canalul ei, iar cifrele atestă notorietatea sa în online. Conform socialblade.com, Iuliana Beregoi are un câștig anual de aproximativ 55.000 de euro, ajungând să facă pe lună chiar și 4.000 de euro. Iar totul se datorează celor peste 900.000 de urmăritori și peste 137.602.300 de vizualizări.

Cum a devenit Iuliana Beregoi celebră în România

În timpul ei liber, Iuliana Beregoi obișnuia să se filmeze și să încarce episoadele de vlog pe canalul său de Youtube. Însă celebritatea sa a fost ajutată și de participarea la unul dintre show-urile de talente de succes din România, și anume, Next Star, la vârsta de numai 10 ani. Dar Iuliana Beregoi a căutat succesul în urma participării la numeroase astfel de concursuri și în Turcia sau Republica Moldova.

Pe când avea vârsta de 14 ani, Iuliana Beregoi susținea primul ei concert de anvergură, la Sala Palatului, iar piesa sa, “Vina mea”, reușea să strângă peste 12 milioane de vizualizări în online.

De asemenea, tot la 14 ani, Iuliana Beregoi avea primul rol principal într-un serial dedicat copiilor, devenind cunoscută și pentru talentul ei de actriță. Astăzi, Iuliana Beregoi reușește să îmbine cu succes școala, muzica, actoria și activitatea de pe canalul de Youtube, făcând performanță nu doar în lumea artistică, ci și la școală.

Cum își alintă Iuliana Beregoi fanii

Iuliana Beregoi își alintă uriașa comunitate de fani „Generația Z”. Artista a explicat de ce. Nu are legătura cu vârsta fanilor.

„Pentru mine, generația Z este comunitatea mea. Așa îmi numesc eu fanii. Eu îi numesc ”prieteni” într-un mod mai scurt și ”Generația Z” într-un mod mai oficial. Generația Z este a doua mea familie, sunt fanii mei care sunt cu sufletul independent, niciodată nu renunță la visurile lor, își urmează visul oricine le-ar sări în cale, că să zic așa. Trec peste orice obstacol”, a precizat Iuliana Beregoi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI